2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بنده خدایی بود اعتیاد داشت زن بچه هم داشت بیکار بود کار نمیکرد حتی خود من هم چند بار بهش کمک کردم تو سن ۵۰سالگی شرکت نفت اومد تو زمیناشون اینو گذاشتن حراست ی مقدار پول بهش دادن رفت ی خونه خرید ماشین خرید اصلا هم دنبال کار نرفت کار خودش اومد سراغش

آقاهستم  Mاز خوبان خاطره از نامردان تجربه

انشاالله به مراد دلت برسی.خواهر پس قسط چی را میدین؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ما از پدرو مادرهامون دوریم توی یک،شهر نیستیم که عزیزم اینجا ۲ تا مهد کودک هستش بچه های کوچیک رو قبول ...

چندوقته نوزاد دارید . قبل اون که میتونستید برید سرکار یا میتونستید بچه دوم رو به بعد خریدن خونه موکول کنید 

من کار کردن دوست ندارم  پشتکار هم ندارم . حمایت خانواده هم دارم ولی با کار دانشجویی در عرض سه چهار سال نزدیک ۲۰۰ تومن دارم . هیچوقت دزست حسابی کار نکردم دوماه رفتم یه ماه نرفتم 

مگه شوهرت کارمند نیست؟چجوری حتی پول زمین هم ندارید با وام؟خونه جمع کن بودی ؟

من درامد داییم بین 25 تا 40 تومنه ماهانه 

زنداییم هرماه ارایشگاه کاشت ابرو ناخن رنگ مو کراتین ژل لب عمل بینی عمل نمیدونم چی 

بعد بری خونشون غذا درس کنه باقی مونده غذای دیس رو پرت میزنه چیزای کمو برنمیداره اصلا به فکر زندگی نیست 

بعد ماشینشون پرایده هرکی میگه عوضش کنید میگه پول نداریم 

تو هم ببین خرج اضافی چی دارید ؟ حداقل وام بگیری طلایی بفروشی زمین بخری خوبه

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

اخه کجایید که با ۱ تومن خونه میدن؟؟

ماهم شهرستانیم ولی دیگه حومه شهر هم زیر ۲/۵ نیست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مگه شوهرت کارمند نیست؟چجوری حتی پول زمین هم ندارید با وام؟خونه جمع کن بودی ؟من درامد داییم بین 25 تا ...

عزیزم مگه فکر میکنی همه کارمندا بالای ۲۰ تومن میگیذن ؟

ماهم کارمندیم حقوقمون بزور ۱۵ هم نمیشه 

دیگه چه قسطی میشه داد چه زمینی؟ 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من خودم مجردم ولی پدر و مادر من کسی بهشون کمک نکرد تو خونه دار شدن.خودشون کم‌کم پس انداز کردند از خیلی چیزا زدند اوایل زندگی‌شون یه زمین کوچک تو شهرستان گرفتند و کم کم پس‌انداز کردند پول‌شون رو دادند زمین رو ساختند و دادند اجاره چون تو اون شهرستان زندگی نمی‌کردند بعد هم تو شهری که ساکن هستیم مسکن مهر گرفتیم قسطش پارسال تموم شد چهار ساله توش هستیم و خدا رو شکر راضی هستیم.انشالله شما هم بزودی صاحب خونه بشید

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
من وقتی میبینم بعضی ها انقدر دارن نمیدونن چکار کنن بعد ما لنگ یه خونه ی ۴۰ متری ته شهریم دلم واقعا م ...

واقعا مگه چی میشه کجای دنیا لنگ میمونه برای خیلیا میلیارد و تیلیار هیچی نیست اونوقت ما اگ یه زمین داشته باشیم شوهرم هم بنایی بلده هم کاشی کاری هم لوله کشی هم سیم کشی همههه کار هاش رو بلده بع غیر از سفید کاری و و بتن ریزی و سقف  اگ یه زمین داشته باشیم خودمون یواش یواش میسازیمش اینجا ۵۰۰ تومن یه زمین میشه بگیریم شوهرم رفته بود در بنگاه اما خوب ۵۰۰ تومن رو نداریم رفتیم وام بگیریم ۱۵۰ میلیون  اگ ماشینمون که ۲۰۰ میارزه بفروشیم با ۱۵۰ وام بازم پولمون کم میاد ک فقط زمین رو بگیریم اینجا ته شهریه خونه نیمه ساخت هست کلش ۵۰۰ میفروشه اما نقدی میخاد یارو شوهرم بنده خدا اینقدر ناراحت شد که حتی با وام و فروش ماشین بازم نمیرسه کاش حداقل خانواده هامون می‌داشتند اما پدرم و پدر شوهرم هردو کمیته امداد خرجشون رو میده😅

من خودم مجردم ولی پدر و مادر من کسی بهشون کمک نکرد تو خونه دار شدن.خودشون کم‌کم پس انداز کردند از خی ...

چه خوب خداروشکرر😃

ما الان توی اون مرحله ای هستیم کع باید توی شهرستان کوچیک زمین رو بگیریم وگرنه ساختنش کاری نداره