2777
2789

یه خونه که آجرهاش از خودمون باشه آهناش سقفش درو پنجرش میگم مگه چی از خدا کم میشه  ک کمکمون نکرده ؟ تقصیر منو شوهرم چی بود که خانواده هامون توان مالی ندارند هم پدر شوهرم هم پدر خودم هر دو مریض هستند خوب تقصیر منو شوهرم چی بود که از اول زندگی خودمون وسیله گرفتیم خونه اجازه کردیم ؟چطوری بدون پشتوانه با حقوق کارمندی یک نفر  با دوتا بچه خونه دار بشیم ؟ میگم مگه چی از این دنیا کم میشد که سهم ما اندازه یه خونه نشده ؟ پسرم ۸ سالش شده دلم نمیخاد توی خونه های مردم باشم دلم نمیخاد سرمو توی خونه مردم روی بالشت بزارم اینجا هر کس خونه داره یا پدرشون زمین داده بهشون یا پدر شوهرشون زمین داده الان یه زمین بخاییم

بگیریم ۵۰۰ میلیون آخه چیکار کنیم ما ؟ هر روز کارم گریست و التماس پیش خدا میگم هر وقت ۴ تا ماشین آجر میبینم آرزو میکنم کاش ما هم بتونیم یه روز ما هم یه خونه داشته باشیم 

اینجا همه خونه از خودشون دارند ما باید تا آخر عمرمون مستاجر بمونیم ؟ از کل حقوق شوهرم ۷ میلیون میمونه برای خرج زندگیمون همش میره پی قسط و قرض با ۷ میلیون چطوری زندگی کنیم ؟ این ماه اجاره خونه رو هم نتونستیم بدیم مگه یه خونه چیه که شده آرزو ؟ چی میشد ماهم یکم شانس می‌داشتیم توی زندگی ،؟ مگه یه سقف بالاسر توقع زیادیه؟ هر لحظه و هر بار دلم هری میریزه که چقدر بی‌پناهیم میگم شما حدس می‌زنید ما کی خونه دار بشیم ؟  شوهرم خیلی تلاش میکنه اما نمیشه که نمیشه به نظرتون میشه که یک روزی ماهم خونه دار بشیم ؟

هیچکس حاضر نیست قسطی بهمون خونه بده یا زمین همه پول نقد میخان یه ماشین دویست تومنی مدل ۲۰ سال پیش داریم اما با پولش هیچ کار نمیشه کرد 

خدا کمکمون میکنه ؟

مطمئنم ک میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو سرکار وام خونگی و وام بانکی و وام مسکن بردار خودت قسطشو بده خونه بگیر

توی یه شهر کوچیک با  بچه نوزاد با تحصیلاتی که سیکل هست چه سر کاری عزیزم ؟ یه فروشگاه بود ماهی ۴ میلیون میداد اما کسی نبود بچمو نگه داره اونقدر قسطهامون سنگین که کل حقوق میره به وام وام مسکن تا زمین نداشته باشی نمیدن که بابد زمین به اسمت باشه که بدهند کلی دوندگی کردیم اما نمیشه

انشالله خدا از خزانه ی غیبش برای همه برسونه برای شما هم بزودی برسونه 

واقعه بخون سوره ی فتح بخون آیه ای که برای خونه دار شدن هست رو روزانه بخون انشالله بزودی اثرش رو میبینی 

دنبال شغل بهتر برای شوهرت بگرد یا حتی خودت بگردید شاید خدا خواستو گشایشی ایجاد شد 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه