2777
2789
عنوان

برادرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اینطوریه خب سرکار نرو 

ماهانه علاوه بر تمام خرج های خونه یه مبلغی هم از شوهرت بگیر پس انداز کن

باید قبول کنیم همزمان گاهی نمیشه هم خونه زندگی خوبی داشته باشیم هم شاغل باشیم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من جای شما بودم کارو بیخیال میشدم هم کار کنی زحمت بکشی هم خونت تمیز باشه چند بار پیش بیاد اینجوری بگ ...

😭😭😭😭😭

خانوم خودش اجاقش کلا پوسیده انقد تمیز نکرده سرویسو با جوش شیرین میشوره همش لک و زردی . نمیدونم چرا تمیزی رو نمیبینن فقط شلختگی میبینن

ممنون

😙🫂

اینجور گفتی من بد برداشت کردم . شلخته نیستی بالاخره گاهی آدم حوصله نداره. از طرفی سفره ک باشی خودت پهن میکنی نیستی یا اونا باید جمع کنن یا ک بمونه امدی.  لحاف هم ک طر ف خابه توام بیای جمع میکنی پس وقتی نیستی خونه نامرتبه یعنی بقیه باید همراهی کنن . یا درکشون ببرن بالا خصوصا خانواده همسرت 

بوس بهت گل

اولا وقتی شاغلی شوهرت هم باید خونه تمیز کنه حداقل سفره ای که خودش غذا خورده رو جمع کنه کارای خودشو انجام بده ، بعد هم ارد نده ، سوما حق نداره پیش دیگران حرفی بزنه یا خانواده شو بیاره خونه وقتی نیستی 

بگو اگه تمیزی میخوای خودت هم باید کار کنی 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

والا من خیلی بیشتر از تو شلخته م ولی کسی ح بزنه پاره ش میکنم

اصن در شلختگی من نظمی هست که در هیچ بانظمی نیست

من راحتم همینجوری هرکی ام مشکلی داره خودش تمیزتر کنه‌والا

عادیهبعد همسرت اگ مشکل داشت ب خودت میگفتاگ شوهرت اون گفته اشتباه کردهمنم تو خونه شلخته ام

میترسم ب همسرم بگم جواب سربالا بده یا ب برادرشوهرم  بگه و اون بگه دهن لقم . نمیدونم چبکارکنم