2777
2789
عنوان

برادرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3979 بازدید | 144 پست

به نظرم برادرشوهرت با توجه به دیده هاش گفته.

از شوهرت بپرس بگو پیش برادرت از من گله کردی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با این حرف کاری ندارم ولی کلا تا میتونی نظم تو زندگیت پیاده کنخونه نا مرتب کلی انرژی منفی د ...

نه عزیزم ممنون . ولی گفتم که خونه م تمیزه همیشه خلوت و بدون وسایل اضافه . اما اون موردا طبیعیه با شرایط من از این زورم میگیره

😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلیییی

تو پذیرایی میخوابین؟ اگه تو پذیرایی میخوابین دیگه از این به بعد برید تو اتاق بخوابین اینجوری اگه جمع هم نکرد زیاد مهم نیست چون تو اتاقه و جلو دید نیست به شوهرم بگو اگه مهمون اومد یواشکی بره و تو اتاق جاها رو جمع کنه کسیم نمیفهمه

منم مثل شما هستم

یا خیلی خوب تمیز میکنم یا اصلا نمیکنم

حد وسط ندارم

فقط هفته ای یه بار کمکی میاد

تازه کار هم‌نمیکنم بیرون

به نظرم اینها بیشتر بهانه هست

کسب که خونه زندگیشو‌دوست داشته باشه خودش کمک میکنه یا هزینه‌کمکی‌میده 

دیگه خورده فرمایش نمیکنه

یا خدا کامنتای این تاپیک آتیشم زد

اسی تو یه زنی نمیتونی هم بیرون خونه هم داخل خونه بی نقص باشی فرسوده میشی میبری

کی کجا گفته تو باید همیشه بهترین باشی مگه شوهر تو همزمان میتونه دوجاذکار کنه که شما که زنی بتونی؟

جواب اطرافیانو بده خودت مهمی

شوهرتم اگه حرف مفت زد بگو من یا باید بیرون کار کنم یا داخل خونه یا اینکه تو تن لشم کمکم کنی

😭😭😭😭😭خانوم خودش اجاقش کلا پوسیده انقد تمیز نکرده سرویسو با جوش شیرین میشوره همش لک و زردی . نمی ...

جوابشون بده بگو کسی که زن خودش شلخته و کثیفه حق نداره تو زندگی دیگران دخالت کنه ، بعد هم بگو شاغلم وقت ندارم ،  بعد هم بگو خونه ما به اندازه خودش تمیزه نیاز نیست کسی دخالت کنه 

جدی برخورد کن هم با شوهرت هم با خانواده اش چون روت اسم شلخته رو میذارن با روانت بازی میکنن 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
حالا که اینطوریه خب سرکار نرو ماهانه علاوه بر تمام خرج های خونه یه مبلغی هم از شوهرت بگیر پس انداز ک ...

فک کنم باید کارمو بزارم کنار . از ترس سرزنشای خودش تاالان جمع نکردم . وگرنه واقعا من حوصله کار بیرون ندارم

منم مثل شما هستمیا خیلی خوب تمیز میکنم یا اصلا نمیکنمحد وسط ندارمفقط هفته ای یه بار کمکی میادتازه کا ...

وای منم همینم، دیروز بخدا از وقتی بیدار شدم داشتم کارامو میکردم تا بخوابم