2777
2789
عنوان

برادرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ول کردم خب نگفتم که همیشه میگم بعضی وقتا .وگرنه همیشه بهترین غذا ها و دسرو کیک هارو براشون میپزم ...

برنامه بریز تقسیم کار کن بچه ات چند سالشه ؟ بگو کمک بابایی سفره رو جمع کن پهن کنه اگه تخت دارین رو تخت بخوابین اگر نه هم که هرکی تشک خودش و پهن و جمع کنه 

نظر من اینه و برای این کاربره نه بقیه : 

اول  که شوهر شما کارش اشتباه بود که جمع نمیکنه بعد خانوادشو میاره خونه تا ببینن 

اتفاقا تو باید اینکارو بکنی که بگی طرف با این سنش نمیتونه تشک زیر پاشو جمع کنه ، بعد تو نزار اینا سرت تاثیر بزارن که مگه سفره جمع کردن چیه که تو انجام نمیدی ، به این فکر کن مگه همین سفره جمع کردن چیه که اون آقا انجام نمیده ، اینهمه کار تو انجام میدی ، یه سفره ای رو زورش میاد جمع کنه؟ 

من خودم میفهمم چی میگی ، اطرافم زنای شاغل با این مشکل زیاده .  

ببین مرتب در حدی که سفره رو از وسط برداری رختخوابو صبحا جمع کنی یه جارو بزنی

کارگره ؟!؟!

شوهر و بچه ش دست و پا ندارن ؟

خوب اونی که غذا خورده سفره رو هم جمع کنه

اونی که خوابیده رختخوابشو خودش مرتب کنه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

من جای شما بودم کارو بیخیال میشدم 

هم کار کنی زحمت بکشی هم خونت تمیز باشه چند بار پیش بیاد اینجوری بگن 

قشنگ زنگ بزن برادرشوهرت بگو خانوم شما خیلی هنر میکنه از صبح تا شب خونس میخاد خونشم تمیز نباشه؟ منم دیگ میشینم خونه لیاقت کمک حال بودن ندارن

فک کنم باید همین کاروکنم😔بخدا من واسه این زندگی صدمو گذاشتم کل خونه رو خودم رنگ کردم یه دستت دردنکن ...

مشکل از شما نیست، اکثر مردها قدرشناس نیستن

مادر منم عین شما مسئولیت های سنگین زندگی باهاش بود ولی برای شام و ناهار و تمیزی خونه باید جواب پس میداد اگه خیلی خوب نبود، کسی اون کارهای بزرگشو نمیدید،ولی شور بودن غذاش رو میدید 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚