2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینطوریه😐

134 بازدید | 8 پست

همش نق میزنه بیمارم و فلان فلان یعنی ببینید مورچه گازش بزنه میگه مریضی گرفتم و فلان انقد پیچیدش میکنه یا یکیو میبینه همش میگه من مریضم تب دارم فکر میکنه با این کارش خیلی عزیز میشه

یچیزی بهش بگی میگه تقصیر شماست مریضم کردید و...

تازه داشتیم غذا میخوردیم عمم و اینا خونمون بودن بعد داشت جلو همه از استفراغ کردنش حرف میزد

وای خدا این آدمو چکار کنیم چقد تشنه توجهه

بخدا من هزارتا مریضی دارم نمیگم مریضم یا حالم بده

ولی اون سالمه و همیشه به اون و اون میگه مریضم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نمیشناسی میگم زن داداش منم کلا یکم زودرنجه مثلا دستش درد کنه یا سرش اینا خیلی میگه برای بیشترشم میره دکتر مثلا هر بار سرما بخوره کلا به دارو عادت کرده  حالا من برعکسم تا جایی ک بتونم دکتر نمیرم با چیزای خونگی اتفاقا زودم خوب میشم کلا خوشم نمیاد از دارو و دکتر ولی خب آدما با هم فرق میکنن دیگه مثلا اون تو بارداریش یه مسیر کوتاه رو هم با ماشین میره و میاد ولی من از پله یا مترو چون البته مجبور بودم چون نمیشد با ماشین ولی کلا دوست داشتم تحرک داشته باشم بتونم طبیعی زایمام کنم ولی خب هر کس یه مدلیه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
چون نمیشناسی میگم زن داداش منم کلا یکم زودرنجه مثلا دستش درد کنه یا سرش اینا خیلی میگه برای بیشترشم ...

درست میگی همه مثل هم نیستن

ولی این خواهرم خیلی زیاده روی میکنه بخدا هیچیش نیست میگه مریضم فلانم تا بقیه بهش توجه کنن