2777
2789

من بر خلاف بقیه که میگن سن ازدواج رفته بالا میبینم که سن ازدواج اتفاقا خیلی هم اومده پایین ،مثلا دختر ۱۵ساله و پسر ۲۱ساله ،یا دختر و پسر ۱۸ساله ،یا دختر ۱۳ساله و پسر ۱۸ساله تو اشناها بود که الان بچه هم دارن😐

امسال چقدر ازدواجا زیاد شده 😃

مثلا روابط طولانی امسال به نتیجه رسیدن الحمدلله😀ولی برا ما که خبری نیست😆ما بهر تماشای جهانیم👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوشبخت بشن 

دور از جونشون خدا به دور کنه ازشون

تو اینستا یه پستی بود نوشته بود اگه تا ۳۰ سالگی ازدواج نکردی نگران نباش تو فقط طلاق اولتو از دست دادی🤣 یه نگا تو آینه به خودم کردم دیدم راست میگه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
من ۲۴ سالمه فامیلمون ۴ یا ۵ سال کوچیکتر از منهیه ماه دیگه عروسیشه😑😑😑متنفرم برمیه جوری آدمو نگاه م ...

منم همه دوستام یا خواستگار دارن دارن اشنا میشن یا تو پروسه ازدواج افتادن و نامزدن اونوقت من هم بیکارم هم هیچکس نیت ،خیلی وضعیت بدیه حرفای فامیل و اطرافیانم مثل تیر میخوره به قلبم 

مگه بچه بازیه ۱۳ ۱۵

والا ازدواج میکنن که ،نمیدونم خانواده هاشون چی تو اون بچه میبینن که حس میکنن اماده مسئولیت پذیری زندگیه ،از طرفی هم اون اشنامون خیلی پسرشو و عروسشو ساپورت میکرد ولی فکر نمیکنم همه اینطوری باشن حتی الان بچه رو هم مادر شوهره نگه میداره بیشتر