2777
2789
عنوان

تا کوچیک بودیم بزرگا عروسی میکردن الان که بزرگ شدیم کوچیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا من سنم خیلی رفته بالا دیگه امیدی نیس ب زندگی 🤣فقط درد اینه ک بقیه ول نمیکنن تا یکی ازدواج م ...

ازدواج هم با ادم درستش خوبه وگرنه نهایتش باید با عذاب زندگی کنی ان شاء الله یه بخت خوب نصیبتون بشه 

ازدواج بکنیم باید با یه ادم متفاوت از خودمون سازگار شیم ازدواج نکنیم اخرش پشیمونیه که چرا نکردیم یه ...

من ازدواج کردم با ۳ تا بچه سالم زیبا باهوش

همسر تحصیل کرده با ایمان خونه ماشین

راحتی اسایش

یعنی همه میگن من خوشبختم

ولی من از این زندگی بیییییزارررررم

حیف از تنهایی حییییف

.

برو دنبال کار زندگیه خودتو بساز شوهر شد شد نشد به درک

خانوادم اونقدر سخت گرفتن ک نشد جای مناسب پیداکنم و بمونم . ولی ن ک نرفته باشم سرکار . فعلا بیکارم . 

بخدا فکر شوهر نیستم اصلا رها کردم  بقیه درگیرن 🤷‍♀️ میگم منکه بیرون نمیرم با پسر فامیل هم نزاشتن حرف بزنم چ برسه غریبه شوهر از کجا سبز شه🥲 الان ک دیرشده تازه میگن آره ولی خب دختری و... ازین حرفا ک میدونی.

چشم مرسی دوستم ازت

چرا خب ،مگه هدف همون ارامش و مکنت مالی نیست؟

چی بگم

الان فهمیدم این همه مسیولیت و کارهای تکراری و نگرانی دائم برای بچها و هزاران مسئله در ارتباط با همسر و خانوادش و....آدمو پیر میکنه واقعا پیچیدس

مجردی خودتی و خودت

خواستی با خانواده و دوستات وقت میگذرونی نخواستی با خودتی اجباری در کار نیست میتونی بری سرکار و صرفا برای خودت زندگی کنی

.

ازدواج هم با ادم درستش خوبه وگرنه نهایتش باید با عذاب زندگی کنی ان شاء الله یه بخت خوب نصیبتون بشه

فدات شم گل گفتی .

آدم بخواد ازدواج کنه آره ولی باید طرف مقابل هم باید به هم بخورین. کاری ندارم فلانی همو دوس داشتن یا سنتی یا هرچی .میگم برا من پیش نیومد چی کنم🤷‍♀️ بزور از خیابون بیارم بگم این خوبه شوهر نداشتم مگه لباسه.

قربون قلبت بشم عزیزم . خوشبخت ترین و شادترین باشی گلم با شوهر بی شوهر فقط حال دلت خوب😙😙😙

چی بگمالان فهمیدم این همه مسیولیت و کارهای تکراری و نگرانی دائم برای بچها و هزاران مسئله در ارتباط ب ...

مجردی هم فشارهای خودشو داره ،اونم همش کارهای تکراری و تلاش بیهوده ،مثلا فکر میکنی من الان مجردم و جوانم هر روز برام کار ریخته که برم سر کار؟یا هر روز مسافرتم ؟از نظر من ادم متاهل باشه چه از خانواده شوهر چه خانواده خودش حرفی بشنوه راحت قطع ارتباط میکنه ولی مجرد که باشی مجبوری تحمل کنی چون هیچکجا رو نداری پناه ببری 

فدات شم گل گفتی .آدم بخواد ازدواج کنه آره ولی باید طرف مقابل هم باید به هم بخورین. کاری ندارم فلانی ...

من تو فکرم بود یه مدتی برم ادم و حوا ثبت نام کنم بعد از خودم خجالت کشیدم نرفتم👀فردا بشه بعد میگن انقدر لنگ شوهر بود خودشو اگهی کرده تو همسر یابی

من تو فکرم بود یه مدتی برم ادم و حوا ثبت نام کنم بعد از خودم خجالت کشیدم نرفتم👀فردا بشه بعد میگن ان ...

منم رفتم تا مرحله آخر ولی نفرستادم .

میدونی کشی نمیفهمه جز مادرت ولی ب شرطی ک همراه باشه نه که من میدونم پدرم و مادرم خودشون میدن ۱۰ جا میگن شانس ندارم .همینجوریشم تعریف خوبی مو نمیکنن چ برسه ازین قضیه برن بگن .

در صورتی ک میتونن بگن ی نفر معرفی کرد . چقدر بد هس ک هرچی کنیم بازم بهمون حرف میزنن همش باید نگران باشیم از فکرشون از رفتارشون.

منم رفتم تا مرحله آخر ولی نفرستادم .میدونی کشی نمیفهمه جز مادرت ولی ب شرطی ک همراه باشه نه که من مید ...

خانواده همسر چی ؟اونا هم هستن من بیشتر نگران سرکوفت اونام ،حالا به جای پدر مادر میشه شماره یکی دیگه رو زد مثل خواهری چیزی که راز دار باشه 

خانواده همسر چی ؟اونا هم هستن من بیشتر نگران سرکوفت اونام ،حالا به جای پدر مادر میشه شماره یکی دیگه ...

نههههه تا اونجا فکر نکن دیگهههه سرکوفت چی والا راه سالم و غیر مستقیم هست . پسر خودشون تو سایت بوده و دیده میتونن دنبالش نگیرن حساس نشو

درضمن شماره هرکی بزنی بالاخره باید تایید هویت بشه . درضمن برا واسطه چون زنگ میزنن اونوقت مثلا خواهرت باید ب مادرت بگه از کجا این شخص زنگ زده و... ؟ 

حالا ایشالا ی شخص خوب و درست آشنا میشی نمیدونم شاید گحل کار .شایدم ی نفر واسطه شد نگران نباش