2777
2789
عنوان

تا کوچیک بودیم بزرگا عروسی میکردن الان که بزرگ شدیم کوچیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره یه مدت همه بالای سی ازدواج میکردنالان دوباره اونا که قصد ازدواج دارن همون زیر ۲۵ ازدواج میکن ...

زیر ۲۵که خوبه من منظورم زیر ۱۸ساله ازدواج خیلی تو اون سن غیر طبیعیه انگار😂نمیدونم 

منم همه دوستام یا خواستگار دارن دارن اشنا میشن یا تو پروسه ازدواج افتادن و نامزدن اونوقت من هم بیکار ...

منم هم دانشگام یکی دو ساله تموم شد بیکارم شوهرم ندارم دوس پسرم ندارم فامیلای تخمیم هم بیس چاری راجب زندگیم نظر میدن بهشون میرینم هم از رو نمیرن!🤨🤌😂

چرا سر کار نمیری وای شما انقدر درس خوندی! دوس پسر نداری؟ خواستگار نداری؟؟؟ برید بابا تخمی هاااا

من ۲۴ سالمه فامیلمون ۴ یا ۵ سال کوچیکتر از منهیه ماه دیگه عروسیشه😑😑😑متنفرم برمیه جوری آدمو نگاه م ...

کاش برگردم به قبل ازدواج نمیکردم،،،،با همین سنم با افتخار عروسیه همممه میرفتم با افتخاااار

.

منم هم دانشگام یکی دو ساله تموم شد بیکارم شوهرم ندارم دوس پسرم ندارم فامیلای تخمیم هم بیس چاری راجب ...

عه اره،عموم اونروز میگفت بذار بگردیم ببینیم یکیو پیدا کنیم ،انقدر ناراحت شدم که حالا من با عموم اصلا صمیمیم نیستما اگر صمیمی بودیم و این حرفو میزد اشکال نداشت 

والا😂برا شما خبری هست؟

نه والا من سنم خیلی رفته بالا دیگه امیدی نیس ب زندگی 🤣

فقط درد اینه ک بقیه ول نمیکنن تا یکی ازدواج میکنه باز بدتر شروع میشه هیییییی میگن با حرف و نگاهشون هوففف 

فامیلمون دخترش ۶ ماه نامزد کرده . ماشالا همه جا پر شده خودششش میخواد جهاز بخره 🫤 اینم تو سر ما میزنن بچه ۲۵ ساله با ۱۰ تومن حقوق پدرش نداره خب من چی کنم میاین اینم میگین ک اینم از با عرضگی اش هس.( شوهرش خونه ‌ماشین نداره حتی ) ولی فقط ازدواج مهمه😐 

ماها ک مجردیم گرفتار شدیم باز من ترک میکنم مکان رو دخترداییم داد بیداد میکنه😆 یاد اون افتادم