2777
2789
عنوان

قیافه آقا چقد تو زندگی زناشویی تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 38 پست

سلام عزیزم ، ببین قیافه همه چیز نیست ولی اولین چیزه تو جذب شدن به یک انسان ، اگه به دلت نمی شینه بعداً هم درست نمیشه منم دقیقا مثل شما بودم ، تمام شرایط همسرم عالی حتی اخلاقش هم عالی ولی اصلا جذب چهره اش نشدم ، گفتم زندگی کنم عادی میشه ولی نشد ، دو سال گذشته و نشده 😭 بخدا عذاب وجدان دارم که اینطوری ام ولی دارم ادامه میدم ، شما این اشتباه رو نکن 

باور کن بعد تو رابطه زناشویی هم به مشکل میخوری چون کششی به طرف پیدا نمیکنی... نمیگم فقط قیافه رو ملاک قرار بده ولی اول کشش بعد حالا چیزهای دیگه رو بسنج، ایشالا که خوشبخت بشی 

ای چی بود گفتی 😭 کراشام اومدم تو ذهنم که میتونم ببوسم یا نه🤢😂

اخه من خودم یکی خیلی میخواستم ولی اصلا نمیتونستم همچین تصوری کنم حتی کنارش راه برم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من خودم یکی خیلی میخواستم ولی اصلا نمیتونستم همچین تصوری کنم حتی کنارش راه برم

اره جالب بود برام اونی که دوستم داره تایپم نیست این فکرو کردم دیدم واقعا نمیتونم خودمو گول بزنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره جالب بود برام اونی که دوستم داره تایپم نیست این فکرو کردم دیدم واقعا نمیتونم خودمو گول بزنم

منم همین اتفاق برام افتاد در نهایت جواب منفی دادم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖