2777
2789
عنوان

باید برم یه جایی که ادماش بشدت بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 79 پست
دقیقا کامنت شما کامله اصلا چه اهمیتی داره چی بگن چی فک کنن

آره باید سعی کنم اهمیتی نداشته باشه برام

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فرهنگ نداشتن اصلا دعوتت نمیکردن واین شما هستید که بی فرهنگی میکنید و از موضع بالا دیگران را نگاهذمیکنید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

انقدر درگیر این نباش که بقیه از حرفت ناراحت نشن و بد برداشت نکنن شما مسیول ذهن بیمار بقیه نیستی خودت باش اونجا هم دوست نداشتی حرف نزن فقط در حد احوال پرسی و جواب دادن به سوالاتشون

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وا خب یکم انعطاف پذیر باشه شاغل نیستی ؟😐

شاغلم و اجتماعیم سعی میکنم برام مهم نباشه حرفشون ولی خب سخته اصلل نمیشه باهاشون کنار اومد چون هرچی بگی یه چی تو آستین دارن آماده تحویلت بدن گفتم زیاد باهاشون هم کلام نمیشم درحد حرفهای عادی هرچی خواستن بگن دیگه مهم نیس

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

نمیشه بالا تر توضیح دادم حرف در میارن که از خودش میاد مامانم ناراحت میشه چرا نرفتم

تقریبا لباس مناسب همونجا رو بپوش و سلام احوالپرسی گرم داشته باش و وقتی صحبت میکنی لبخند ملیح داشته باشی و نگاه از بالا به پایین نداشته باش تا اونام با شما راحت باشن

حرف درمیارن فلانی قیافه گرفت نیومد خونمون ن؟؟ 😂😂 دقیقا برا منم خیلی پیش اومده این اتفاق

دقیقا اصلا هرچی بگم یه حرفی واسه زدن دارن نمی‌فهمی به چ سازشون برقصی حرف خوب بزنی هم بدش میکنن چون بد بینن گفتم اگر رفتم زیاد همکلام نمیشم در حد حرفای عادی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14200486/%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9-%D8%B ...

لینکش باز نمیشه برام

تقریبا لباس مناسب همونجا رو بپوش و سلام احوالپرسی گرم داشته باش و وقتی صحبت میکنی لبخند ملیح داشته ب ...

تموم سعیم رو میکنم انشالله که بتونم و اوناهم از بدبینی‌شون کم شده باشه 

شاغلم و اجتماعیم سعی میکنم برام مهم نباشه حرفشون ولی خب سخته اصلل نمیشه باهاشون کنار اومد چون هرچی ب ...

اکه امضات اینه آفرین بهت گفتم 

اما وقتی پست اولت رو میخونم فک نمیکنم صاحب این عناوین این افکار رو داشته باشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

انقدر درگیر این نباش که بقیه از حرفت ناراحت نشن و بد برداشت نکنن شما مسیول ذهن بیمار بقیه نیستی خودت ...

آره واقعا ممنون

شاغلم و اجتماعیم سعی میکنم برام مهم نباشه حرفشون ولی خب سخته اصلل نمیشه باهاشون کنار اومد چون هرچی ب ...

خیلی جدی گرفتی همه چیو اینطوری واقعا خوب نیست بعدش اونا به تو اهمیت دادن دعوتت کردن یعنی نمیشه از عیبهاشون بخاطر لطفشون چشم پوشی کنی ؟ میدونم سختته ولی قرار نیست بری زندگی کنی همش چند ساعته و برمیگردی