2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 158 پست
خلاصه که چیزیو از دست ندادی با اینادوستای من با دوس پسراشون تو ماشین و سوییت اجاره ای کامل س... میکن ...

همینم تقصیر پسراس شعور ندارن جنبه ندارن مسئولیت پذیر هم نیستن بعد اکثرا عوض اینکه برن دنبال دختر اینکاره میرن یه معصومشو گیر میارن همه چیشو ازش میگیرن ولش میکنن .حقیقت جامعس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نسل ادمای کج فهمو ریشه کن کنه الهی

ایشالا 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

همین مونده یه مرد خاله زنکی مثل تو که تو سایت زنونه اس به یه خام توهین کنه

چه توهینی کردم

دیگه رابطه ای که برا ازدواج‌ نباشه همینه 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

من قصد ازدواج ندارم،دوست پسرایی ام که داشتم اتفاقا تعداد کمی ام نبودن برای تفریحی و گذروندن اوقات بود و با بعضیاشون یه مدت زندگی کردم

نه نمیترسیدم،جدا از خانواده ام زندگی میکنم 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان