2777
2789
عنوان

باید برم یه جایی که ادماش بشدت بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 79 پست
اکه امضات اینه آفرین بهت گفتم اما وقتی پست اولت رو میخونم فک نمیکنم صاحب این عناوین این افکار رو داش ...

واقعا دست خودم نیست اگه جای من بودی متوجه می‌شدی چقدر سخته بر خورد باهاشون همش دنبال زخم و طعنه زدنن با اینکه کم بهشون خوبی نکردم واقعا خیلی چیزا رو نمیگم نمیخام ریا بشه حالام امید با خدا میرم و خیلی عادی برخورد میکنم هرچی خواستن زخم بزنن

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دست خودم نیست اگه جای من بودی متوجه می‌شدی چقدر سخته بر خورد باهاشون همش دنبال زخم و طعنه زدنن ...

خواهشا قیافه نگیر اونجا لباس مناسب بپوش نهذلباسی که میدونی پشتش حرف درمیاد یک مانتوی کتی شما نداری؟

یک جعبه باقلوا یا شکلات بخر با روی گشاده برو 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میشه مثلا ۸ و نبم ۹ بری اونجا اگر شام دعوتی مثلا!(باز ببین فرهنگ اون شهر و خودتون چطوره کی وقت شامه مثلا)

بعد شامم زود برگرد سر جمع برو بشین چاییتو بخور غذاتو بخور ظرفاتو بشوز بیا😁من جاهایی که خوشم نمیاد اینجوری میرم ولی همونم عذاب میکشم البت

من از بچگی تو ظرایط استاتر بودم قبلا خیلی اذیتدمیشدم بخاطر این موضوع ولی دیگه ار ی سنی گفتم خب که چی ...

دقیقا منم همین بودم دیگه ۱۸ سالگی کلا از اون شهر رفتم و هر وقتم مجبور بودم برم میدونستم یه عالمه حرف میزنن ولی دیگه برام مهم نبود چون بقول شما نه از من کم میشد نه بهم اضاف میشد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه فرهنگ نداشتن اصلا دعوتت نمیکردن واین شما هستید که بی فرهنگی میکنید و از موضع بالا دیگران را نگاه ...

واقعا از بالا نگاه نمیکنم شمای جای من نیستی برخورد داشتی باهاشون اینو نمیگفتی نمیخام ریا بشه که خیلی چیزا رو نگفتم ولی خوبی بهشون کم نکردم ولی همش دنبال زخم و طعنه هستن شکستن دل آدما براشون کاری نداره میتونی توی مجلس بشینی که سی چهل تا زبون داره زخم میزنم و از چهار طرف یه چی میپرونن بهت؟ در حقیقت انکار دعوت میکنن که یچی بارت کنن بعد برو بسلامت

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

میشه مثلا ۸ و نبم ۹ بری اونجا اگر شام دعوتی مثلا!(باز ببین فرهنگ اون شهر و خودتون چطوره کی وقت شامه ...

می‌دونی عزیزم از همین هم میتونن حرف مفتی در بیارن از منفی نگری که دارن بگن چقد دیر میاد و فلان 

خواهشا قیافه نگیر اونجا لباس مناسب بپوش نهذلباسی که میدونی پشتش حرف درمیاد یک مانتوی کتی شما نداری؟ی ...

صحبت من اصلا اینا نیست کاش به این بود لباس عادی می‌پوشم دست پر هم میرم خیلی بیشتر از شکلات باقلوا اما حرف واسه زدن زیاد دارن

حتما زن دایی هات هستن😂😂😂

اینقدر اقوام دور هستن که کاش زندایی هام بودن😂

نری یک حرف درمیاد بری هزار حرف.البته خودت شرایطو بسنج بعد تصمیم بگیر.اینجا نمیتونه کمکت کنه چون ما ه ...

دقیقا همش حرف واسه گفتن دارن سعی میکنم برام مهم نباشه

اصلا حرفی ندارم باهاشون بزنم باید برم مثل مجسمه بشینم که باز حرف در میارن که اینقدر خودشو بالا میگیر ...

چرا برات مهمه اینجور آدما در موردت چی میگن؟

اگر مجبوری بری برو و خودت باش. وقتی میگی هرجور باشی یه چیزی میگن پس کار خاصی نمیشه کرد

برو یه سر بزن و تمام دیگه

این حرف زدنا بیشتر با هدف سرگرم شدن. بذار سرشون گرم باشه

خیلی جدی گرفتی همه چیو اینطوری واقعا خوب نیست بعدش اونا به تو اهمیت دادن دعوتت کردن یعنی نمیشه از عی ...

آره دیگه گفتم که میرم و سعی میکنم برام مهم نباشه زخم زدناشون