2777
2789

خونه یکی از اقوام دعوت شدم حدود سه سال میگذره که ندیدمشون چون توی اون شهر نبودم و الان اومدم به یه نفر سر بزنم در اون شهر، اینا از اومدن من مطلع شدن و دعوت کردن 

اما اصلا در شأن خودم نمی‌بینم برم اونجا( جبهه نگیرید بشدت بی فرهنگ و سطح پایینن امیدوارم درک کنید حرفم رو؛ از اینایی هستن که هرچی بگی متوجه نمیشن و یه جور دیگه برداشت میکنن. بد بین هستن در این حد که من حتی نمی‌دونم چی بپوشم که حرف در نیارن مثلا میگن فلانی اینجوری لباس پوشیده خیلی غرور داره و از خودش میاد در صورتی که پوشش من اینجوریه هر جا برم همین مدل لباس می‌پوشم دیگه هرکسی استایل خودشو داره منم مثل بقیه.. خیلیاشون سواد چندانی هم ندارن بنده خدا ها.) 

از هیچ نظری بهم نمی‌خوریم و وجه اشتراک نداریم یعنی برم اونجا هیچکس نیست که من حتی بتونم دو کلوم باهاش صحبت کنم باید برم همینجور ساکت بشینم و برگردم که خب نمیشه خیلی زشته و حوصله آدم سر می‌ره. اما  با این حال لطف داشتن و دعوتم کردن نمی‌دونم چیکار کنم به نظر شما؟ 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نرو

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

بهونه بیار نرو.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب اونها فرهنگ ندارن. شما با فرهنگ باش.همین

عزیزم منظورم اینه چه برخوردی اونجا داشته باشم باهاشون اصلا چی بگم 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بهانه مریضی بیار و نرونه هم واسه شما بهتره هم اونا تو این وضعیت اقتصادی به زحمت نمیافتن

خب ناراحت میشن باز یه حرفی میزنن

برو ولی خب اینو بدون حرفا و قضاوت هاشون قرار نیست تو زندگیت تاثیر بزاره دیگه چیکار داری هرچی میخان بگن بگن

سعی کن ساده بپوشی بری اونجا هم درحد جواب دادن به سوالاشون صحبت کن

چیز. سختی نیست خیلی وقتا تو. همچین شرایتی گیر میکنیم هممون

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

نرو دعوتشون را قبول نکن

ناراحت میشن باز یه حرفی میزنن که فلانی اینقدر خودشو بالا میگیره دعوتمونم نپذیرفت به گوش مامانم میرسه اونم ناراحت میشه

خب نرو

نمیشه بالا تر توضیح دادم حرف در میارن که از خودش میاد مامانم ناراحت میشه چرا نرفتم

یا نرو بگو کار مهم و فوری داری باید برگردی شهرخودتون...یا رفتی برات مهم نباشه.حرف خاصی نزن.قبل حرف زدن سبک سنگین کن حرفنو که چیزی توش درنیات.چندساعت بشین و برگرد.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏