2777
2789

از همین تریبون بهتون خدا قوت میگم واقعا شما اسطوره صبر هستین و دارین جهاد میکنین

من ی هفته مجبور شدم بیام خونشون حس میکنم الان باید برم تیمارستان بستری بشم تو این 8 سال ازدواج برا اولین بار از ازدواجم پشیمونم و به گوه خوردن افتادم ، 

من ۱۵ساله برم گینس 🤣🤣🤣ببین هیچ کس در حد مادر شوهر من نیییست و نخواهد بود همسایه ها برام گریه میکنن به قرآن .......مادر شوهر من بچه هاشم ازش بیزارن ولی من آنقدر صبووورم اصلا انگار نه انگار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری تحمل‌ میکنی واقعا؟

هممممممممم ازدرون داغونم خواهر

ول کنی سربه بیابون میزارم ولی افسوس

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اوووی من سه سال با خودش تویک خونه زندگی کردم نه توی یک آپارتمان تویک خونه🤣🤣🤣

منم ۵ساله باهاش تویه خونه زندگی میکنم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

واقعا خداقوت می گم

من رفت و آمدم خیلی کمه

ماهی یکبار شام خونه مادرشوهر میریم 

سالی 2 بار هم عید و شب یلدا خونه خواهر شوهر میریم

خودم هم هر فصل یک بار شام دعوت میکنم

بعد از هر بار این دید و بازدید ها تا مدت ها افسرده میشم اونقدر که اذیت میشم

+ البته اینم بگم من عاشق رفت و آمد هستم دوران عقد هیچ کاری برام نکردن یه عقد محضری تو کرونا داشتم که همونم کوفتم کردن بدترین خاطرات زندگیم مال دوران عقده برا همین الان با هر بار دیدنشون قلبم درد میگیره خصوصا که اصن به روشون نمیارن چه ها با من و زندگیم میکنن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم