2777
2789
عنوان

مامان مت آدم مذهبی هست

86 بازدید | 9 پست

قرآن خون و نماز خون کلا تمام اصول دینی رو میدونه و بهشون پایبنده  حتی منم وقتی حامله بوده قرآن زیاد میخوندم و به دنیا اومدم قرآن میخونده برام همه میگن خیلی چهره نورانی و آرامی داری 

ولی 

یکبار بهم نگفته نماز بخون 

یا چادر سر کن 

برام جالبه بعضیا زور میکنن بچه بچه هاشون

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

مسلمان واقعی همینه عزیزم....با اکراه فی دین

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

مامان منم همینجور 

من حتی بد حجاب بودم خودم حدود هفت سال پیش تصمیم گرفتم محجبه بشم و نمازامو کامل بخونم

حتی یکی از اشخاص مذهبی حتی سیاسیم بودن چند وقت پیش شهید شدن هم میگفت هیچوقت به دختراش اجبار نکرده چادر و حجاب 

و تصمیم به خودشون واگذار کرده و اونا خودشون انتخاب کردن حجاب...

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

چن روزه این تو ذهنمه ک برا همه دختر و پسرا تو مدرسه جشن تکلیف میگیرن...حالا تاثیری داره براشون..

یه جشنه مجبور نمیکنن که بعداز جشن همه باچادر راه برن وهمه نماز بخونن .

لایک نکنید .توروخدا