2777
2789
عنوان

تا حالا برای مردن یکی دعا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 156 پست
تو همین دنیا باید تقاص پس بدن این قانون منه.

این قانون منه...خیلی جمله ی ترسناکیه 

نمی دونم چی باید بگم خدا کمکت کنه دلت آروم بگیره بی نفرین و ناراحتی 

می‌دونم خیلی دلت پره جات نبودم

ولی حواسمون به خودمون باشه عین اونایی که بد بودن بد نشیم 

تورو خدا دعا کن شوخرسابقم،خانوادش همشون بمیرن

دعا کن الهه دوستمم بمیره

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه داداشتو کی هست زنش؟؟ داداشت چطوری فوت کرد؟

ممنونم.خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

بله زنش

داداشم رو چشماش نگهش میداشت.ولی اون بی همه چیز اذیتش میکرد.فقط چون فامیل بود طلاقش نمیداد

آخر از دستش خودشو راحت کرد و زندگی هممون نابود شد

قانون شما شاید باقانون خدا متفاوت باشه..خداخودش به حال واوضاع بنده آگاهتره.خودش تصمیم میگیره چه کسی ...

الهی همه اونایی که کسی رو اذیت میکنن و ظلم میکنن خدا جوابشون رو بده من که زوری ندارم به خودش واگذار کردم

الهی همه اونایی که کسی رو اذیت میکنن و ظلم میکنن خدا جوابشون رو بده من که زوری ندارم به خودش واگذار ...

جواب میده کارما وجود داره شاید کسی که مارو هم اذیت میکنه ما داریم کارمای کارهای بدمون رو پس میدیم هیچ کس تو این دنیا نیست بگه من همیشه خوب بودم و هیچ کار بدی نکردم 

اونام جواب میدن منتها شاید شما نبینی 

ولی مرگ واقعا کارما نیست چون مرگ واسه همه اس پس اسی دعا کنه نکنه فک نکنم فرقی داشته باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این قانون منه...خیلی جمله ی ترسناکیه نمی دونم چی باید بگم خدا کمکت کنه دلت آروم بگیره بی نفرین و نار ...

از خوب بودن پشیمونم...

کاری به کسی ندارم ولی اگه کسی اذیتم کنه پدرش رو درمیارم.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
منم از آدمایی ک بجای گرفتن حق شون انقدر ضعیفن ک برا مردن طرف دعا می‌کنند

از کجا میدونی من حقم رو نگرفتم.

من از زندگیش اومدم بیرون و خودم رو ازش گرفتم.

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.