2777
2789
عنوان

دلیل ازدواج نکردم بنظرتون مسخرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 150 پست
من چجوری باید بگم به کسی که بدنم خط داره؟خودمم بدم میاد به دوستان نشون دادم چندششون شد

شما با یکی برو جلو

آشنا بشو

همه چیزکه حل شد و اوکی بودین بگو من باید بهتون بگم فلان مشکلم دارم 

رد بخیه سزارین فرق داره این بین سینه هام هست خیلی زشته

اصلا اینحوری نیس بخدا هیچ مهم نیس اونی ک بخوادت اینارو نمیبینه بعدشم انقد خوشگلی ماشالا عمرا همسر ایندت اونو ببینه😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا منم عمل کرد جاش هست نه چرا مشکل داشته باشه خیلی سخت گرفتی لیزر هست تتو هست کرم هست هزار تا راه ...

چند سال گذشته کهنه شده لیزر هم چون روی قلبم هست یکی از دکترا گفت خطر داره 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

لیزر برو راحت از بین میره

میترسم چقدر درد داره؟

می‌خوام برم دکتر پوست میترسم ، تزریق درد داره لیزر هم حتما درد داره 

اگه انجام دادی میشه راجبش بگی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

میترسم چقدر درد داره؟می‌خوام برم دکتر پوست میترسم ، تزریق درد داره لیزر هم حتما درد داره اگه انجام د ...

من لیزر موی زائد و لیزر تقویتی پوست زیاد رفتم 

پماد بی حسی میزنی و اونوقت دیگه اصلا درد نداره 

تینا tt

ربطی ندارهبا کسی که میخوای ازدواج کنی در میون بزار این قضیه رواگراون تورو برای بدنت بخواد همون بهتر ...

چجوری باید بگم بهش؟

من خودم اون سال های اول خیلی گریه کردم خیلی زیاد 

الان بدم میاد ولی خب 

برای ی جنس نر ک ازبدنت خوشش بیادیانع ناراحتی؟

تو بهترینم باشی آدمش آدم نباشه ی ایراد ازت میگیره 

ولی این و بگم برا جنس نر پشت خودت ول نکن

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست

وا رد یه بخیه اس دیگه

والا زایمانم کنی یه خط شکمت میفته کلی هم ترک

باور کن مردها اینقدر ریز بین نیستن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
جای بخیه ت که مهم نیست، الان مشکل قلبی ندارین؟

چرا خیلی زشت شده 

باید تحت نظر دکتر باشم 

والا تو بدنمون انقد زخم و جراحت هست کسی توجه نمیکنه! به اینا توجه نمیکنن جای دیگه به دردشون میخوره نگران نباش ازدواج کن

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

این یه رد پا برای زندگی کردنه نه خجالت داره نه چیز مهمیه ک خودتو بخاطرش اذیت کنی و بخوای تا آخر عمر ...

اگه از بدنم بدش بیاد چی؟

اگه مسخره بشم چی؟ من اون موقع به دوستان نشون دادم حالشون بد شد