2777
2789
عنوان

دلیل ازدواج نکردم بنظرتون مسخرس

2158 بازدید | 150 پست

من ۵ سال پیش عمل قلب باز کردم و اندازه به وجب بین سینه هام رد بخیه داره ۲بار تزریق کردم یکم ازبین رفت کمرنگ شد و چون هورمون هام با اون تزریق به هم می‌ریخت و پریود میشدم ول کردم 

بالای بخیه ام اندازه یک بند انگشت متورم و قرمز هست هنوز ، این اعتماد به نفس منو آورده پایین 

مامانم میگه بریم لیزر من میترسم 

و دیگه نمیتونم ازدواج کنم 😢

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه ای؟

اول این که خیلییی عادیهههه و هزار تا راه حل داره

دوم این که کمتر کسی به خاطر یه اسکار بخیه شما رو رد می کنه

سوم این که بذار اگه کسی مشکل داره خودش بگه...شما جای بقیه تصمیم نگیر

خدا خیرت بده فک میکنی گرد اونو میبینه بابا اصن هیچ ربطی نداره بخدا پس ماها ک شکممون ترک میخوره و رد بخیه سز میفته چی باید طلاق بگیریم😂بابا مردا نمیبینن اگع خودتون زوم نکنید

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️