2777
2789
عنوان

حس میکنم باز بابام داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 139 پست
,تو این سن اخه خیانتشون چیه؟؟؟؟؟؟

یاد ایام قدیم 😕

من یمدت میرفتم مغازه یکی از آشناهامون برای پیگیری کارام و ی آقای دوست صاحب اونجاست 

این آقاهه تیپ روستایی سن ۶۵،۷۰

بعد فک کرده من با صاحب مغازهه دوستم یا جذبش شدم اون حدودا ۵۰هست خوش تیپ امروزی و باشخصیت و درحالیک آشنامون هست و خبری نیست 

علنی تیکه انداخته گفته فلانی چرا همه زنها سمت تو میان 

انقدر عصبی شدم چ رویی داره منم چنبار ک دیدمش روم اونور کردم دیگ ساکت شده مردک حسود پیر

ی کاربری گفت با شماره ناشناس بهش پیام بده یا اگ میتونی هی کارشکنی کن تو کارش ولی خب روح خودت فرسوده ...

خودم که دیگه جونی نمونده برام🥲

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت میدونه مطمنم.برودستاشوبوس کن که جونیشوگذاشت برااینده شما.قلبش هربارله شدا گفت مهم اینده بچه ها ...

مطمئنم اینبارو نمیدونه مطمئنم 

ولی واقعا مامانم بخاطر ما بخصوص من سوخت تو این زندگی

منم پا به پاش سوختم 

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

خودم که دیگه جونی نمونده برام🥲

آینده تو سر این چیزا خراب نکن اینجور پدرها تا اخر همینن مگ یکم کمتر کنن وگرن باز یدونه زن از یجایی پیدا میکنه 

اگ کنکوری هستی درست بخون موفق بشی بعدا بابات از خجالت شماها کاراشو کمتر کنه 

هر چ موفق تر بشی ترس بابات از آبرو بیشتر میشه

خب الان میگی من چیکار کنم🥲برم بگم پدر من تروخدا بخاطر آبروی مام شده هول نباش؟تروخدا بخاطر مامانمم ک ...

راستش رو بخوای هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم😔

فقط ضربه خوردی از داستان و میدونم که  دیگه مفهوم مرد و ازدواج و تکیه کردن تو ذهنت عوض شده 

اگ زن های هول و بی لول دوهزاری و خونه خراب کن نبودن مردا با چی میخواستن وسوسه بشن درسته مرد مقصره ول ...

بیخیال این شعارهای شیش من یه غاز !!! اگه زنا هم غیرت داشتن مردارو پرو نمیکردن این نمیشد . مرد هم زیاده ک بخواد با زن متاهل باشه . یه بار بهش نگا کن یه پیام بده . بودن هیچ ! اونوقت ببین شوهره چیکارت میکنه ! نمیگه همجنسم خیانت بمن خیانت کرده ! معمولا مردا زنای حراب رو میزنن تا دم مرگ . بعدشم کاری میکنن بدون مهریه از زندگیشون گمشه . ک اصلشم همینه . ولی زنا بخاطر اینکه میترسن تنها بمونن شوهر پیدا نشه و کسی نباشه خرجشونو بده .. همیشه تقصیر رو میخوان بندازن گردن یکی دیگه و مث کنه بچسبن به مرد هرزه ! امثال شما فقط زن ستیزن ..همین .. و با این کارتون باعث میشید مردا پروتر بشن و بیشتر خیانت کنن چون میدونن در هر صورت زنه هست و نمیره .حتی با وجود نداشتن بچه !!

بیخیال این شعارهای شیش من یه غاز !!! اگه زنا هم غیرت داشتن مردارو پرو نمیکردن این نمیشد . مرد هم زیا ...

ببین ی زن نمیتونه بچشو بفرسته زیر دست نامادری من زن ستیزم آره، با زنی ک بخواد ظلم کنه ضمنا مرد هم میشناسم زنش خیانت کرده بخاطر ابروش و بچه هاش چیزی نمیگ

بلافاصله بعد اینکه پیامه رو دیدم شماره رو بسوزونم؟اگه شماره رو بسوزونم نمیفهمن من کیم؟

نه کسی نمیفهمه میتونی بگی کسی بگیره یا خودت بگیری بعدم فوری غیر فعالش کنی از اون مخابرات بپرس بگو کی میتونی غیر فعالش کنی و اینا

فقط پیام به بابام بدم؟یا به زنه هم پیام بدم؟چجوری میشه فهمید شماره به اسم کیه؟

ببین زنه چطوره خبر داره که بابات زن داره یا نمیدونه میتونی زنگ بزنی یا پیام بدی یکم اینجا سخته بفهمی

تو خانواده پدریم پدرم مثلا عاقل ترینشون بود

به نظرم یجا با پدرت تنها شدی خجالتو بزار کنار و سربسته بهش بگو .

کی بهتر از خودت؟ 

بهش بگو من شما و مادرمو خیلی دوست دارم با اینکارش دلت خیلی میشکنه و اذیت میشی. بگو ابروتون میره . کمی اشک بریز بگو نمیخوایی مادرت متوجه بشه .