2777
2789
عنوان

حس میکنم باز بابام داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 144 پست
دختر واسه این تاپیک تگت نکردم خواستم بهت درخواست بدم

منم میدم میگه این کاربر قبلا درخواست داده😥

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میدم میگه این کاربر قبلا درخواست داده😥

برو تو درخواست ها نگاه کن شاید درخواستمو قبول نکردی 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

باشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نیس

بله . همینجوری ک زن بی غیرت داریم مرد بی غیرتم هس کم و بیش ! اون اگه غیرت داشت با زن خراب زندگی نمیک ...

مجبوره فقط ابرو نیست بچه شیرخوار داره با ی بچه هفت هشت سال چجوری تنهایی از پسشون بربیاد

بله . همینجوری ک زن بی غیرت داریم مرد بی غیرتم هس کم و بیش ! اون اگه غیرت داشت با زن خراب زندگی نمیک ...

شما فقط شعار میدی و برچسب میزنی، جدا شدن با وجود بچه به اون سادگی ک فک می‌کنید نیست

مجبوره فقط ابرو نیست بچه شیرخوار داره با ی بچه هفت هشت سال چجوری تنهایی از پسشون بربیاد

بچه هشت ساله رو میبرد . کوچیکه هم زنه خراب مجبوره جمش کنه . البته برا شما بحث آبروش نیس برا ما مهمتر از هر چیزیه

شما فقط شعار میدی و برچسب میزنی، جدا شدن با وجود بچه به اون سادگی ک فک می‌کنید نیست

تو هم مستقل شو تا بتوتی تو زندگیت غیرت بخرج بدی و شعار حساب نکنی !! زنا که هیچ مردای ا!رافتم انقد بی غیرتن ک با زن خراب می مونن !!! برا مرد عجیب بود ! کمتر میشه مرد بی غیرت پیدا کرد . همونکه هیچیم نداره غیرت بخرم میده . بحثم نکن حوصلتو ندارم 

تو هم مستقل شو تا بتوتی تو زندگیت غیرت بخرج بدی و شعار حساب نکنی !! زنا که هیچ مردای ا!رافتم انقد بی ...

شاید از اون مدل زنای خونه خراب کنی انقد بهت برخورده منم تمایلی ب ادامه صحبت با زنی ک ادب و شخصیت نداره ندارم، بسلامت