2777
2789
عنوان

حس میکنم باز بابام داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 144 پست
حالا این زن رو پیدا کردی ، بعدی ها رو چکار میکنی؟ مشکل از بابای هول ته

خب الان میگی من چیکار کنم🥲

برم بگم پدر من تروخدا بخاطر آبروی مام شده هول نباش؟

تروخدا بخاطر مامانمم که شده دست از این کارت بردار؟

چیکار میتونم بکنم؟

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشونه یه عده یعنی طرف نمیفمه این آقا زن داره چقد حرومزادس ک بابای این پا میده

بعضی وقتها واقعا معلوم نیس بعد چندماه میفهمی من یبار با ی. آقا آشنا شدم و درحال آشنایی بودیم 

بعد ۳ماه یبار گوشیش زنگ خورد هول کرد سایلنت نکرده بود بعد شک کردم یکدستی زدم بهش اول انکار کرد ادامه دادم مجبور شد لو داد زن داره با پررویی هم گفت اون شهر دیگه است تو چکار داری تو جای خودت اون جای خودش مگ واست کم گذاشتم همونجا فحشش دادم کات

در اصل خود مرد خیانتکار ک میدونه متاهله داره یواشکی دنبال کثافتکاری میره مقصره

من خود زنه رو تهدید کردم حتی با خواهرم رفتیم بالا سرش

من اصلا زنه رو نمیشناسم

حس میکنم با همن وگرنه هیچ سند و مدرکیم ندارم

اسی شمارشو تو تلگرام و روبیکا بزن حداقل ببین اسمش چیه ،عکس پروفایل داره یا نه

نداشت همه جا زدم حتی حساب کاربریم نداشت 

عزیزم شما نباید خودتو درگیر این مسائل کنی

از کجا میدونی قطعا خیانته

هر‌چند خیلی زیاد شده این مسائل 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
بی شرف اصلی بابای تو هست ک با وجود زن و بچه میره پی هرزگی !! چیکار به زنه داری . زنه نه زن بعدی . هم ...

اگ زن های هول و بی لول دوهزاری و خونه خراب کن نبودن مردا با چی میخواستن وسوسه بشن درسته مرد مقصره ولی اگ زنا به همجنسشون خیانت نمیکردن هیچ مردی اینجوری گستاخانه نمی تازوند، ی ج. نده بهشون رو میده فک میکنن خیلی عن بزگی هستن ک همه زنا میمیرن براشون میرن به زن زندگیشون زورگویی میکنن و خیانت و چون میدونن زنه بخاطر بچه راهی نداره هی پروتر میشن

بعضی وقتها واقعا معلوم نیس بعد چندماه میفهمی من یبار با ی. آقا آشنا شدم و درحال آشنایی بودیم بعد ۳ما ...

مرد جوون باشه و ... شاید بگیم نمیشه فهمید ولی پدر این یه دختره ببین چند ساله داره یعنی واقعا جوون مونده؟ ن اصلا

خودشم چرا آدم تا یکیو نمیشناسه ندیده ن خانواده طرفو میشناسه و .... بره بیرون که شما رفتی؟

اگه بهت دست درازی بکنه چیکار میکنی؟

بی شرف اصلی بابای تو هست ک با وجود زن و بچه میره پی هرزگی !! چیکار به زنه داری . زنه نه زن بعدی . هم ...

مگه من توان جمع کردن پدرمو دارم؟

من الان خودمم سردر گمم 

نه میتونم به کسی بگم

نه میدونم باید چیکار کنم

انگار بین زمین و آسمونم

خداکنه هیچکی درکش نکنه 

خیلی سخته که به باباتم نتونی اعتماد کنی🙂

بعضی وقتها واقعا معلوم نیس بعد چندماه میفهمی من یبار با ی. آقا آشنا شدم و درحال آشنایی بودیم بعد ۳ما ...

تو ذاتت خوب بوده بعضی میفمن طرف متاهله تازه به زن اون طرف هم حسودی میکنن و بیشتر دل مرده رومیبرن

من باشم میگم بابا یه زنه زنگ زد گفت زن صیغه ایته!منم گفتم اول به شما بگم

وای نه اگه نباشه چی؟

من نمیخوام روم تو روی بابام باز بشه که بدتر بکنه

ای وای چ شوهر نامردی داره مادرت .حتما یه حرکتی بزن ک بابات شرمنده بشه اونم اگه بشه

منم دقیقا میخوام یه حرکتی بزنم که دیگه نره سراغ این کارا ولی نمیدونم چه حرکتی

شمارشو توی اون ربات که میگه شماره به نام کیه بزن ببین شاید اسمش بودیه توی واتساپ شمارشو یه جا بفرست ...

تو هیچ پیام رسانی اکانت نداره 

کدوم ربات؟