الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشونه یه عده یعنی طرف نمیفمه این آقا زن داره چقد حرومزادس ک بابای این پا میده
بعضی وقتها واقعا معلوم نیس بعد چندماه میفهمی من یبار با ی. آقا آشنا شدم و درحال آشنایی بودیم
بعد ۳ماه یبار گوشیش زنگ خورد هول کرد سایلنت نکرده بود بعد شک کردم یکدستی زدم بهش اول انکار کرد ادامه دادم مجبور شد لو داد زن داره با پررویی هم گفت اون شهر دیگه است تو چکار داری تو جای خودت اون جای خودش مگ واست کم گذاشتم همونجا فحشش دادم کات
در اصل خود مرد خیانتکار ک میدونه متاهله داره یواشکی دنبال کثافتکاری میره مقصره
بی شرف اصلی بابای تو هست ک با وجود زن و بچه میره پی هرزگی !! چیکار به زنه داری . زنه نه زن بعدی . هم ...
اگ زن های هول و بی لول دوهزاری و خونه خراب کن نبودن مردا با چی میخواستن وسوسه بشن درسته مرد مقصره ولی اگ زنا به همجنسشون خیانت نمیکردن هیچ مردی اینجوری گستاخانه نمی تازوند، ی ج. نده بهشون رو میده فک میکنن خیلی عن بزگی هستن ک همه زنا میمیرن براشون میرن به زن زندگیشون زورگویی میکنن و خیانت و چون میدونن زنه بخاطر بچه راهی نداره هی پروتر میشن