روانی مثل سگ پاچه می گیره، دخترمم یه رفتارهای خاصی داره دیوونم می کنه، انگار گیجه ، تویه عالم دیگه س ،صبح زدمش الان عذاب وجدان داره منو می کشه،دوست دارم خودمو بکشم آنقدر داد بزنم و خودمو بزنم ،واقعا دوست دارم خودمو بزنم از صبح ،حال روحیم خوب نیست،ان شاالله این مردک بمیره که یه روز خوش باهاش نداشتن
فشار روم زیاده ...خیلی زیاد ،،خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
درکت میکنم. منم مشکل شمارو دارم. ضمن اینکه دخترم به شدت شبیه باباش و خانواده پدرشه.. این منو بیشتر عذاب میده.. یه مدت مثل شما بودم اما الان کنترل میکنم خودمو اگه تنبیه درکار باشه بخاطر رفتار اشتباه خود دخترمه.. وگرنه دیگه کارای شوهرم برام مهم نیست اینو قورت دادم که اون بیماره.. ومن نباید بیمار بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفته مدرسه و من موندم و عذاب وجدان ،اصلا حالم صبح طبیعی نبود،شب با دعوا می خوابه ،صبح هم با فس فس کا ...
الان دیگه خودتو اذیت نکن، فقط وقتی برگشت ازش عذر خواهی کن و باهم یه قراری بذارید: از این برچسب های ستاره بگیر، بهش بگو هر کدوم از کاراتو زود و به موقع انجام دادی ستاره برات میزنم، مثلا اگه 5 یا 10 تا شد یه جایزه داری (هر چی یا هر کاری که دوست داره) اولشو از 5 تا شردع من تا انگیزه بگیره
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴