2777
2789
عنوان

اگه دختر دار بشید و به سن ازدواج برسه و براش خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 87 پست
من همسرم چون مستقل بود و واقعا دریغ نداشت از داشته هاش و اگه میخواستم در حد خودش فراهم میکرد خودم سخ ...

رفتار و روش برخوردتون با این قضیه رو دوست دارم.  

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

همکاری خوبه. لابد نظرتون این هم هست که پسر به تنهایی هزینه خرید ماشین و منزل و تالار رو‌هم‌نده

قطعا 

چطوریه که هرجی مربوط یه دختر هست انتظار داریم پدر دختر بده   پسر میگن خودش بده؟!!  با این شرایط اقتصادی تنهایی از کجا بیاره  بله تلاش خودش لازمه ولی نباید پدر مادر چون پسره ولش کنن که 

هردو خانواده باید به زوج جوون کمک کنن 

البته خانواده پسر هم اگر میبینن پسرشون اهل زندگی نیست و دنبال تلاش نیست نه ......پیرم هنوز سنی نداره ولی واقعافکر میکنم اگر دنبال تلاش نباشه رک بهش میگم من برات نمیرم خواستگاری  برم هم میگم من مطمئن نیستم پسرم اهل تلاش وزندگی باشه .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظشون کنه چند نمونه از رفتار مادرت رو میگی یاد بگیرم

ببین همون اول ، حتی قبل اینکه بیان خونمون، من و همسرم آشنا بودیم ها، گفت بهش بگو، شما غریبه این ، چند مورد تو فامیل ما مهم، میگم نیومده فکراتون کنین.

اولا مهریه، طبق عرف ،و مثل بقیه دخترام .

دوم ما شیربها داریم ، وسایل برای جهیزیه مثل یخجال و تی وی 

سوم مراسم عروسی بگیرن.

ایا رو رک گفت، من انتقال دادم.

ولی دیگه از روزی که اومدن و .... یه کلمه ای این بخرین، اون بخرین و ...وااای یلدا بیار، قربونی و عیدی و ....

اصلا یه کلمه نمیگفت سر هیچ کدوم از خواهرام، میگفت طرف خودش شعور داره، شخصیت داره، برای ارج و شخصیت خودش میاره ، بچه بازی درنیارین.

واقعا همین بود، برای سه تامونم خانواده شوهرامونم، و خود شوهرامون واقعا سنگ تموم گذاشتن.

خیلی خیلی به خانواده دامادا احترام میزاره، اونام احترامشو دارن.

در مورد خونه و ماشین ، من چون قبلتر از ازدواجم با همسرم ارتباط داشتم اخه اوند خواستگاری اول، مامانم گفت نه شما غریبه این و ... ولی همسرم دیگه واقعا میخواستتم، بهش گفتم تو اگر میخوای بیای جلو مجدد حداقل باید چیزی داشته باشی، من زبونم دراز باشه، باورتون میشه تو کمتر از  یه سال هم خونه خرید، هم ماشین، همیشه میگم خدا مادرمو خیر بده، اگه همون اول میگفت باشه ، بفرمایید دختر مال شما، شوهرم هیچ  وقت خودشو جمع و جور نمیکرد

گفتم که مالی سخت نمیگیرم ولی اخلاقی رفتاری چرادرباره شهرستانی بودن دامادم دلیلم اینه خودم تو کرجمفره ...

میفرمایید فرهنگ ، شیراز ، مشهد و تبریز چه فرقی با تهران داره؟

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

متعادلدخترم رو پرتوقع بار نمیارم، واقع بینانه ازدواج کنه

کوتاه و پر از عقلانیت و‌منطق

شغل خوب و خونه حتما باید داشته باشه

همسر شما وقتی اومد خونه داشت ؟!

خدا حفظشون کنه چند نمونه از رفتار مادرت رو میگی یاد بگیرم

هیچوقت کاری نکنید که رفتار شما بجای ایجاد محبت در دل دامادتون‌ نسبت به شما و دخترتون باعث ایجاد کدورت در دل دامادتون‌ بشه. 

داماد خوب برای شما مثل پسرتون باشه. 

بدنبال اینکه داماد از شما حساب ببره نباشید . همون‌طور که بدنبال این نیستید که پسرتون ازتون حساب ببره . بلکه شما مادر هستید و همین برای پسر شما یعنی همه‌چیز.

دیگه بستگی داره به اون افراد بعضیا اینقدر این جوانب براشون مهمه که حاضر نیستن چشم پوشی کنن :/

صد دختر نباید مال پسر باشه؟!

اخلاق و ایمانش مهمه‌. رسول خدا ص گفتن پسری ک اینها رو داشته باشه بهش دختر بدیدالبته معیار های دیگه ه ...

واااای. چه دیدگاه قشنگی. 

حرفی که بابای من میزدمیگفت پسری که نماز بخونه و سرش رو به سجده خدا بذاره، جانب انصاف رو رعایت میکنه ...

خدا بیامرزد پدر شمارو

قطعا چطوریه که هرجی مربوط یه دختر هست انتظار داریم پدر دختر بده پسر میگن خودش بده؟!! با این شرایط ...

بنظرم منظور شما اینه که خانواده دختر در امورات مربوط به دختر و خانواده پسر در امورات مربوط به پسر همکاری کنن

بنظرم منظور شما اینه که خانواده دختر در امورات مربوط به دختر و خانواده پسر در امورات مربوط به پسر هم ...

مهم نیست در چه اموری هردو همکاری کنن

حتی به نظرم سیسمونی هم دو طرف کمک کنن و بگیرن نه فقط دختر 

واقعا چرا فقط از پدر دختر انتظار میره سیسمونی بگیره چرا خانواده پسر کمگ نکنن مگه نوه اونها نیست؟

ببین همون اول ، حتی قبل اینکه بیان خونمون، من و همسرم آشنا بودیم ها، گفت بهش بگو، شما غریبه این ، چن ...

بنظرمـ همه چیز لازمه که مطابق با واقعیت باشه و البته منطق.

.‌اینکه آدم ها همه یک نوع شخصیت و منش ندارند.