2777
2789
عنوان

اگه دختر دار بشید و به سن ازدواج برسه و براش خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 87 پست
اونم صحبت میکنه پسره گفته الان بامامانم میام که مامانا باهم صحبت کنن اخه بابانداره

آهان. نه زیاد خشک و نه زیاد فرِش ..

بصورت متوسط شبیه برخوردتون با یکی از اقوام نزدیک و باشخصیت 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

دقیقا.اگه خودشون تلاش کنند چرا نباید ماهم کمک کنیم

احسنت 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثبات کاری داشته باشه .کاری باشه.تا حدودی مذهبی باشه .و اینکه من جهاز چشم درآر نمی‌دم .....‌.احتمالا ...

چه خوب.‌. 

مراسمات منظورتون؟من لباس عروس خودم گفتم، خرید و اجاره و ... کار احمقانه ای از نظر خودم، به کسی توهین ...

خوبه. به هر حال هر کس معیارهای خودش رو داره.

کلا اعتقاد دارم هردو خانواده باید کمک کنن به زوج جووناین رسم که فقط دختر جهاز بده سیسمونی بده قبول ن ...

باریکلا به شما 

بعضی ها فقط مییزان دیگه به آیندش فکر نمیکنند تا بچه هم طلب کمک کنه گارد میگیرن که ما شمارا زاییدیم و بزرگ کردیم انگار بچه با خواست خودش اومده تو این دنیا 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

اخلاق و ایمانش مهمه‌. رسول خدا ص گفتن پسری ک اینها رو داشته باشه بهش دختر بدید

البته معیار های دیگه هم دارم مثل تحصیلات  و کار و فرهنگ خانواده ولی ایمانش خیلی مهمتره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اگه دخترم دوستش داشته باشه پسر هم با سواد و خانواده دار و کاری باشه براش اسون میگیرم و از نظر مالی ...

چه ذهن زیبایی

بله کسی که از خدا بترسه طرفش رو اذیت نمیکنه

حرفی که بابای من میزد

میگفت پسری که نماز بخونه و سرش رو به سجده خدا بذاره، جانب انصاف رو رعایت میکنه تو دعوا هم اذیت نمیکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کلا اعتقاد دارم هردو خانواده باید کمک کنن به زوج جووناین رسم که فقط دختر جهاز بده سیسمونی بده قبول ن ...

همکاری خوبه. لابد نظرتون این هم هست که پسر به تنهایی هزینه خرید ماشین و منزل و تالار رو‌هم‌نده

سختی تا دلت بخوادهست اینا اول راهن پس خونه و ماشین داشته باشن نصف راه رو رفتن ولی اگه نداشته باشن تا ...

و اگه پسر مناسب اومد و خونه نداشت ؟

اسون نمیگیرم چون تجربه ثابت کرده مرد جماعت وقتی اسون ب دست میارن بی ارزش و سبک میشمارنش و هر بلایی س ...

بنظرم دختری که در نظر مردم ارزشمند باشه به خاطر سهل گیری همسرش رو ناقدر نمیشماره

اتفاقا ‌دغدغه منم همینه اگر بتونم شناخت داشته باشم که طرف واقعا انسان هست وشغل مناسب داشته باشه اهل ...

دقیقاً موافقم باهات