2777
2789
عنوان

اگه دختر دار بشید و به سن ازدواج برسه و براش خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 87 پست

اسون نمیگیرم چون تجربه ثابت کرده مرد جماعت وقتی اسون ب دست میارن بی ارزش و سبک میشمارنش و هر بلایی سرش میارن

ولی سخت هم نمگیرم جوری ک عقده ای باشم

ی سری جاها معقول  کوتاه میام ک در حد متوسط باشه ی سری جاها دست بالا میگیرم

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

اتفاقا ‌دغدغه منم همینه 

اگر بتونم شناخت داشته باشم که طرف واقعا انسان هست وشغل مناسب داشته باشه  اهل کار پیشرفت باشه سخت نمی‌گیرم 

خودمون اول زندگی نه خونه نه ماشین داشتیم 

ولی همسرم جوهره کار  و پیشرفت داشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم و خانوادم سخت نگرفتیم و خیلی هم راضی هستیم ،البته که به طرف مقابلم بستگی داره که ارزش گذشت و ...

ارزش؟!!!

چه ویژگی‌هایی یاید داشته باشه.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

امروزقراره باخواستگاردخترم ومامانش صحبت کنم به منم یادبدین چی بگم اخه اولین باره میخوام باخواستگاردخ ...

چه حس خوبی.

دلم خواست جاتون باشم.

دو تا دختر دارم.

هر وقت برم شوش، میگم ای خدا کی بشه بیام براشون جهیزیه بخرم.

اقتدارتو از اول حفظ کن، ولی به وقتش لطوفت و انعطاف داشته باش.

کاری که مامان من کرده ، علاوه بر سه تا دختراش، داماداشم ازش حساب میبرن.

و خدایی کمک بزرگی همیشه تو زندگیامون بوده

به نظر منم مهم اینه که صدش مال تو باشه حتی اگه خیلی نیست:)))

دختر و خانوادش چی

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

اگه سخت گرفتن منظورتون تالار و ایناست اگه دخترم راضی باشه که ن هرچی خودش خواست ولی حتما خودم رو تحصی ...

خدارو شکر 

مثلا پسری که باغیرت باشه و بتونه برای تامین مایحتاج خانوادش تمام تلاشش بکنه وهمسر ایندش دوست داشته ب ...

احسنت به شما

ارزش؟!!!چه ویژگی‌هایی یاید داشته باشه.

من همسرم چون مستقل بود و واقعا دریغ نداشت از داشته هاش و اگه میخواستم در حد خودش فراهم میکرد خودم سخت نگرفتم که زودتر و راحتتر به هم برسیم و همیشه هم قدرشناسه راجع بهش و الانم برگردم عقب بازم همین کار و میکنم.

شرایط یک مقدار سخت شد

گفتم که مالی سخت نمیگیرم ولی اخلاقی رفتاری چرا

درباره شهرستانی بودن دامادم دلیلم اینه خودم تو کرجم

فرهنگ شهرستان با تهرانو کرج خیلی فرق میکنه...

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

متعادل

دخترم رو پرتوقع بار نمیارم، واقع بینانه ازدواج کنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب