2777
2789
عنوان

دخترا شما هم زمان جدایی خوابتون خراب می‌شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 83 پست
به خدا همین بوده... یعنی چند هفته قبلش ، بابای من با باباش حرف زد که کی میخواید بچه ها برن سر زندگیش ...

خب عزیزم پس اگه اینجوریه واقعا دل دل نکن و ناراحت نباش

من فکر کردم از این دختر ناز نازی ها هستی که گفتن بالا چشمت ابروعه رفته قهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این خیلی کلیهسر زندگی رفتنتون چقدر خرج داره چقدر آقاتون برای کارهای جانبی خرج کرده برای چی بوده ا ...

ببین وام ازدواج را برای خواهرش ماشین خرید. هدیه های سر عقد هم داد به مادرش. منم مشکلی نداشتم با خودم گفتم خب برادر بوده دلش خواسته،یا اصلا حساب کتابی شاید دارن من نمیدونم. ولی وقتی اینا را اینجوری خرج کرده حتما داره که خونشو اماده کنه. ولی یک سال و نیم گذشته دریغ از اینکه اینا ی پرده بزنن تو اون خونه. والا من ی میلیارد جهیزیه گرفتم، ی ماشین صفر بابام خرید بده لم هدیه ازدواج، ی سرویس طلا برا من ی زنجیر برا داماد. 

تازه وضع اونا سه برابر بهتر از ما هست. 

شوهر من تنها خرجی که باید بکنه تا بریم سر زندگی، خونه اش را پرده و کمد بزنه، و مبل بخره. ی هکاسی و ی سفر بریم. و بدون عروسی بریم سر زندگی.

ببین گلم هیچ صفر وصدی وجود نداره

بعد طلاق نه قراره بدبخت بشی نه خوشبخت

مگر اینکه خودت بخوای

نباید یه برچسب طلاق تاثیر زیادی روب زندگیت بزاره

بلکه تاثیرش باید مثبت باشه

خلاصه که بیکار تو خونه نشین

دنبال کار باش حتی با حقوق کم

دوتا کلاس آرایشگری برو

کلاس قرآن و مسجد برو

خودت سرگرم کارهای مفید کن

واینکه سعی کن کمی هم مهریه بگیری

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین گلم هیچ صفر وصدی وجود ندارهبعد طلاق نه قراره بدبخت بشی نه خوشبختمگر اینکه خودت بخواینباید یه بر ...

نظر خودمو خانوادم اینه چون دوشیزه ام و سر زندگی نرفتم اصلا مهریه نمیگیرم. بابام میگه پسره بره دنبال زندگیش مالشون هم برا خودشون. هیچی نمیخوام

ببین وام ازدواج را برای خواهرش ماشین خرید. هدیه های سر عقد هم داد به مادرش. منم مشکلی نداشتم با خودم ...

خب یعنی پول پرده و کمد نداره؟یا بیخیاله یا اونم پشیمون شده میخاد یکاری کنه توهم بزنی زیرش

[QUOTE=400234795]من از بعد عروسی میترسم. میگم حالا که عقدم و مثلا عزت دارم اینه، بعدش چی میشه؟  الان مادرش زنگ نزول سخته دیدم میگم ب عقلت رجوع کن ببین تحملت چقدره

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
نظر خودمو خانوادم اینه چون دوشیزه ام و سر زندگی نرفتم اصلا مهریه نمیگیرم. بابام میگه پسره بره دنبال ...

نظرتون اشتباهه

شما در قبال جامعه هم مسئولید بهش آسون بگیرید

فردا میره یکی دیگه رو بدبخت میکنه

مهریه حلال و حقته

میگم مثلا حداقل ۲۰۰

۳۰۰ ملیون بگیر

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دیگه لابد ارزش شکیبایی رو نداشته وگرنه کار به طلاق نمی کشید.. به فکر زندگی جدید باش.. شاغل شو.. تراپی برو.. همه قرار نیست متاهل و خوشبخت و راضی باشن.. تعداد آدمایی که هم متاهلن هم خوشبخت واقعا کمه