2777
2789
عنوان

دخترا شما هم زمان جدایی خوابتون خراب می‌شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 83 پست
والا به اقا گفتم تو که پول داری فلان کار را بکنی، چرا پول نداری بریم سر زندگیمون؟ اونم انقدر بش برخو ...

خب این خیلی کلیه

سر زندگی رفتنتون چقدر خرج داره چقدر آقاتون برای کارهای جانبی خرج کرده برای چی بوده اون خرج و ...

بهرحال عقبه ای هم داشته این سوال و جواب و دلخوری باعث جدایی نباید بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا .. دختر خواهرمم تو عقد طلاق گرفت یکسال نشد یه پسر مجرد پولدار و خوشکل اومد خاستگاریش و عروسی ک ...

اره ابجی خودمم جدا شد 

شوهر نکرد تا ده سال فقط کار میکرد پیشرفت کرده 

دیگ کسی ک جدا میشه خود ب خود پوستش کلفت میشه گلیم خودشو از اب میکشه بیرون

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

من فقط می‌دونم که بعد طلاق چیز خاصی انتظارت را نمی‌کشه اگه میتونی برگردین و توافق کنین

اینجا سرزمین عجایبه

همه چیز برعکسه

میگن هر کی جدا شده بهتر نصیبش شده

تو واقعیت برعکسه. 

این تاپیک های جدایی هم عمه من میزنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من فقط می‌دونم که بعد طلاق چیز خاصی انتظارت را نمی‌کشه اگه میتونی برگردین و توافق کنین

من از بعد عروسی میترسم. میگم حالا که عقدم و مثلا عزت دارم اینه، بعدش چی میشه؟ 

الان مادرش زنگ میزنه بدون هیچ لهونه ای تیکه متلک بارم میکنه ، که من در حیرت میمونم بمن که اصلا کاری نداشتم باش چیزی نفتم، زنه جنی میشه یعنی؟ 

میره پشت سر من بدگویی میکنه پیش همسر 

و ما قراره با مادرش تو ی ساختمان زندگی کنیم چون مادرش ی بار بم گفت به ابالفضل من پس م را نه به کسی میدم، نه با کسی شریک میشم نه میذارم کسی جداش کنه ازم 

خود همسر که ماشالاااااا... ی کلام بش گفتم کی بریم سر زندگیمون، بهونه کرد گفت تو زبون درازی، ی ماهه هر چی زنگ زدم پیام دادم التماس کردم ، قهره و تمامش نمیکنه 

کنار همه اینا بدهکاری های میلیاردی و نزول گرفتن هاش که الان مونده توش را بذار، همه اشم مال قبل عقده منه و به من نگفته ... 

با این اوصاف به نظرت ادامه ازدواج باش بهتر از جدا شدنه؟

اینجا سرزمین عجایبههمه چیز برعکسهمیگن هر کی جدا شده بهتر نصیبش شدهتو واقعیت برعکسه. این تاپیک های جد ...

والا الآنم همه به من توپیدن چرا میگی اگه میتونی برگرد

البته احتمالا خودشون هم جدا شدن و الان ناراحتن و برای همین برای همه نسخه میپیچن و گزنه می هست که تو زندگیش مشکل نداشته باشه مشکلات بزرگ ولی خب باید کنار بیایم باهاش و زندگیمون را بسازیم

من از بعد عروسی میترسم. میگم حالا که عقدم و مثلا عزت دارم اینه، بعدش چی میشه؟ الان مادرش زنگ میزنه ب ...

خب اگه واقعا نزول خور هست نه اگه ترک نمیکنه شاید  باید جدا بشی ولی خب مگه قبل عقد تحقیق نکردین که چیکارش و چیکار می‌کنه معمولا نزول خورا را سرکارشون میشناسنش

خب همینو میگم دعوا عقبه داشته و الا نباید بخاطر این سوال بلاک کنه یا این آقا مشکل داره یا دعوا پیچید ...

به خدا همین بوده... یعنی چند هفته قبلش ، بابای من با باباش حرف زد که کی میخواید بچه ها برن سر زندگیشون. دختر من یک سال و نیمه عقده، جهازشم اماده است. تو این ی سال شما چیکار کردید برای بچه ها. اینم بگم وضع اونا بهتر از ماعه. ولی همسرم نمیدونم چرا اصلا از همون اول دلش برا عروسی شور نمیزد. مثاا وام ازدواجمون را به جای اینکه خرج کنه خونه شا درست کنه رفت داد بذای خواهرش ماشبن خرید. 

خلاصه بعد اینکه بابام با باباش حرف زد این مرد از این رو به اون رو شد. 

خب اگه واقعا نزول خور هست نه اگه ترک نمیکنه شاید باید جدا بشی ولی خب مگه قبل عقد تحقیق نکردین که چی ...

نزول خور نیست . نزول گرفته. و الان ماهی ۳۰۰ داره سود میده.

خب همینو میگم دعوا عقبه داشته و الا نباید بخاطر این سوال بلاک کنه یا این آقا مشکل داره یا دعوا پیچید ...

دعوا الان بوده یا عقبه داشته مهم اینه که بعد از طلاق هم زندگی ادامه داره روزای بدون استرس و فکر و خیالم میاد 

دلیل نمیشه بمونه تو شرایطی که دیگه فایده ای نداره 

اینقدر روشون باز شده که با یه کلمه بلاک و قهر کرده