2777
2789
عنوان

دخترا شما هم زمان جدایی خوابتون خراب می‌شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 83 پست
از ادم بی احساس انتظار نداشته باش

چرا اومد منو گرفت خواهر؟😭😭😭 یعنی من لایق عشق و محبت نبودم؟ چند روز پیش انقدر حالم بد بود که مامانم اینا منو فرستادن ی تور ی روزه. بعد اونجا میدیدم زنایی که کنارمن، شوهراشون زنگ میزنن بشون حالشون را میپرسن نگران میشن ... انقدر دلم سوخت... ما اگر قهر هم نبود، هیچوقت بم زنگ نمیزد. تو این یک سالو نیم عقد، فقط برای کارای شرکتش رنگ زد. ی بار نشد زنگ بزنه بگه زنگ زدم حال خودت را بپرسم. دلم برات تنگ شده بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه خب مادر و پدرت با خونوادش حرف نزدن؟یا پدرت با خودش؟اخه اینطوری نمیشه که یا مشکلات مالی زیادی د ...

خب اصلا نمیاد خونمون حرف بزنیم. دو هفته پیش کلی پیام دادم با مظلومیت هم پیام دادم. گفتم افتخار ی زن اینه که جلو همه بگه شوهرم دوستم داره. من جلو خانوادم خیلی کوچیک شدم تو حتی ی پیامم بم ندادی.

بعد دلش سوخت گفت فردا میام خونتون با خانوادت حرف میزنم... فرداش که شد دیدم نیومد. پیام دادم گفتم میای؟ گفت نه. کار برام پیش اومده. 

الان دو هفته داری میگذره و اصلا انگار منصرف شد یا رای شوهرما مادرش زد. نیومد که نیومد.

خب عزیزم پس اگه اینطوریه واقعا جدا بشی بهترهدوست بودین قبلش با سنتی بودین

من تو شرکتی کار میکردم که رئیسم بود. گفت عاشق مغرور بودن و نجابتت شدم. و اومد خواستگاریم. همه رفیقاش تعجب کردن. گفتن ما فکر نمیکردیم فلانی اصلا اهل زن گرفتن باشه 

چرا اومد منو گرفت خواهر؟😭😭😭 یعنی من لایق عشق و محبت نبودم؟ چند روز پیش انقدر حالم بد بود که مامان ...

اخی عزیزم

مثل همسر سابق من

یکبارم جایی بودم زنگ نزد

دوستم نداشت خب🥲

ولی بیخیال گذشته ها

به نظرم قوی باش

نذار غرورت له بشه

محکم باش سر این موضوع

منم همسر سابقم خیلی قهر میکرد سر چیزا بیخود😅😅😅

😔😔 خاک تو سرم کاش یکم خودمو دوست داشتم. فقط مثل سگ از طرد شدن و تنها شدن میترسم.

اگه ازدواج کنی اینقد اذیتت کنه با رفتارش بگو نمیتونم 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

خب اصلا نمیاد خونمون حرف بزنیم. دو هفته پیش کلی پیام دادم با مظلومیت هم پیام دادم. گفتم افتخار ی زن ...

نمی‌دونم واقعا پدرت به پدرش زنگ بزنه یا اصلا بره منزلشون 

طلبکار باشه بگه اگه بوت زن نگهدار نبود برای چی اومد زن گرفت بیخود وقتی از خودش اختیار ندارم قوی میاد یکمی از موضع طلبکاری با عاشون حرف بزنن ببینن چی میگن

نمی‌دونم واقعا پدرت به پدرش زنگ بزنه یا اصلا بره منزلشون طلبکار باشه بگه اگه بوت زن نگهدار نبود برای ...

من جهیزیه ام را که خریدم تیکه بزرگ هاشو خونه اونا برده بودم. بابا و داداشم گفتن اگر نیومد حرف بزنه اخر این هفته دو تا وانت میگیریم میریم میاریمشون. به نظرت کار منطقیه؟ 

چون اونا خیلی پرو هستن... میترسم بابام ی چیزی بره بگه، بی احترامی کنن. یا مادر پدرش بگن به ما ربطی نداره. یا خودش پرو پرو بگه زندگی خودمه به کسی مربوط نیست. بابام با ۶۰ سال سن کوچیک بشه.

من جهیزیه ام را که خریدم تیکه بزرگ هاشو خونه اونا برده بودم. بابا و داداشم گفتن اگر نیومد حرف بزنه ا ...

اگه اخلاقش واقعا اینقدر بی منطقه خب باید جداشی

ولی اگه نمیدونی چطوری برخورد می‌کنه به نظرم این راه آخر هست برین

بخاطر خودت چون میگی که دوستش داری

من جهیزیه ام را که خریدم تیکه بزرگ هاشو خونه اونا برده بودم. بابا و داداشم گفتن اگر نیومد حرف بزنه ا ...

ولی در هر صورت عزیزم عجله نکن به هفته دیگه هم فرصت بدین مهلت بدین ازش بخاین حرف بزنه اگر نشد که هیچی دیگه جدا بشی بهتره چون اصلا نمیدونه میخاد چیکار کنه انگار

میگم نزول سخته عزیزم سر خودمم اومده خیلی بده ببین تحملت چقدره .

اها ... اره ... از وقتی بم گفته تصور اینکه هر ماه باید انقدر سود بده و این پول قراره از کجا جور بشه دیوونه ام کرده. بعد فقط من میدونم. خانوادش نمیدونن. و مادرش از همه جا بی خبر فکر میکنه من خیلی خوشم که میخواد با زخم زبون ی حالی ازم گرفته باشه... یکی نیست بش بگه بابا این دختر دیگه زدن داره؟

نزول حرومه

نزول نداده. 

نزول کرده 

وقتی بدهی داره هیچکی بش قرض نمیده وام نمیتونه بگیره هیچی نداره بفروشه ، مجبوره دیگه... وگرنه کی خوشش میاد ماهی ۳۰۰ میلیون فقط سود بده