2777
2789
عنوان

دخترا شما هم زمان جدایی خوابتون خراب می‌شد

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 83 پست
نزول نداده. نزول کرده وقتی بدهی داره هیچکی بش قرض نمیده وام نمیتونه بگیره هیچی نداره بفروشه ، مجبوره ...

به هر حال پول نزول حرومه چه گرفتنش چه دادنش حکمش محاربه با خداست

اخلاقم که نداره خانوادش که معلومه اخلاق ندارم قسم میخوره نمی‌ذارم کسی جداش کنه، همین مادر بعد عروسی بدتر میکنه باهات

اگه شک داری مشاوره برو

ولی من هیچوقت حتی دلم نمیخواد با همچین آدمی سازش کنم حالا این که میتونم یا نه بماند

I will always love you❤️💖💗

به هر حال پول نزول حرومه چه گرفتنش چه دادنش حکمش محاربه با خداستاخلاقم که نداره خانوادش که معلومه اخ ...

حالا من با مسائل شرعی نزول کاری ندارم. وگرنه در مورد نزول تاپیک میزدم زیبا جان. نمیدونم والا... فقط میخوام اخرش پشیمونی نمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من با مسائل شرعی نزول کاری ندارم. وگرنه در مورد نزول تاپیک میزدم زیبا جان. نمیدونم والا... فقط ...

عیب هایی که گفتی برای من به شخصه یکیشم قابل قبول نیست چه برسه همش با هم

نزول، بی مسئولیتی، بچه ننه بودن، قهر طولانی، بی اخلاق بودن، زندگی تو یه ساختمون با مادرشوهر فوق سمی، باج دادن به خانواده در حالی که برای زندگی خودش دلش نمی سوزه

اما اگه آنقدر خوبی هاش زیاده و به چشمت میاد که دوست داری فرصت بدی یا شرایط طلاق نداری برید مشاوره

الان بهشون گفتید که قصدت جداییه؟ واکنششون مخصوصا واکنش همسرت چی بود؟

اره هی جوابم را که نمیداد گفتم خب بیا طلاق بگیربم چرا اذیت میکنی و ... و حتی گفتم من هیچی مهریه نمیخوام. فقط از زندگیم برو.

بعد میگه نه من طلاق نمیدم من دوستت دارم. 

ولی اصلا رفتاراش به کسی که ادمو دوست داره نمیبره.

بابام میگه ۲۹ سال دختر من بودی ی بار اشکت را در نیاوردم که این پسر و خانوادش تو این یک سال و نیمه انقدر عذابت دادن

اره هی جوابم را که نمیداد گفتم خب بیا طلاق بگیربم چرا اذیت میکنی و ... و حتی گفتم من هیچی مهریه نمیخ ...

منم مادرشوهرم اذیت میکرد،خیلی تحمل کردم، آخرش که دعوا بالا گرفت دم عروسی

مامانم رفت پیش مادر مادرشوهرم گله ش رو کرد، بعد گفت اگه میخواد بیاد دخترمو ببره که دست از این رفتارهاش برداره درستبیاد جلو اگه نه که طلاقش رو بده خودم رو چشمم نگهش میدارم

مادرشوهرم درست نشد ولی کمی کوتاه اومد البته من خیلی بیشتر

شوهرم ولی درست شد، با این که میدونست حق با منه و قبول هم داشت همیشه غیر مستقیم یا با سکوتش مادرشو حمایت می‌کرد ولی دست برداشت و تا الانم خداییش حریم خصوصی زندگیمونو حفظ کرده و اجازه ی دخالت نداده (من فقط با مادرشوهرم مشکل داشتم) 

اگه شوهرت واقعا بخواد باید تعهد بده و از همین الان تغییر کنه، منتها همسر شما عیبش یه دونه نیست

بگو آدم با کسی که دوستش داره این کارارو نمیکنه

قربونت بشم من همه اینا را گفتم... ولی به خدا نمیدونم بی عاطفه است و دل سنگی؟ یا گوشیه و مامانش سردش کرده؟یا به خاطر بدهیاش اینجوریه... اصلا اصلا اصلا رگش تکون نمیخوره. 

من این دست دست کردنم به این خاطره که نمیخوام بعدش پشیمونی داشته باشم بگم کاش فلان کار را میکردمو نکردم. ...

حیف که دوسش دارم ... و میترسم از بعد اینکه جدا شدم فامیل و همسایه ها و همکارا را چیکار کنم. ۳۱ سالمه و بعدا ازدواجم چی میشه 

قربونت بشم من همه اینا را گفتم... ولی به خدا نمیدونم بی عاطفه است و دل سنگی؟ یا گوشیه و مامانش سردش ...

برو مشاوره تنها راهت همینه اگه از این راه جواب نگیری دیگه فکر نکنم بتونی کاری کنی