2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39503 بازدید | 493 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خنده دار باشه ولی من از سن ۱۴سالگی به فکر ازدواج بودم که چرا برا من خواستگار نمیاد فقط دوست داشتم خواستگار داشته باشم چون تو شهر کوچکی زندگی میکنم ازدواج زود هست،بعد دوستم خوشگل و توپر بود چندتا خواستگار داشت البته زیاد هم مالی نبودن خواستگاراش ولی هر چی بود داشت و من غم باد گرفته بودم آخر هم تو سن ۱۵ ازدواج کردم با پسر عمم

اخ پیشونی مارو کجا میشونی قربون خدا برم برای بعضیا به سادگی اب خوردنه

واقعا پیشونی... خواهرم یکی از خوش شانس هاس هم خوشگله هم شوهر خوش اخلاق و پولدار داره خداروشکر 

من به اخلاق شوهرش قبطه میخورم خیلی آروم و خوبه و دست و دلباز البته چون پولداره دستشم قطعا بازه

خوب الان همه دنبال ظاهرناز کجا بدونیم بخاطر خودمون مارو میخوان😂

قشنگ از حالت اون آدم و رفتاراش معلومه ولی در عمل باید دید؛ نمیشه برای همه آدما یه قانون گفت ؛ از حالت و واکنش های اون آدم و حتی بعضی از حرفاش، چیزایی که براش مهمه و اولویت هاش و خیلی چیزای دیکه 

سایت آدم حوا سایت همسان‌ گزینی تبیان سایت احیاگران سنت نبوی وخانم‌ مقدم تهران خوبه تهران البرز همه مجانی هست همه آدم های خوبی معرفی میکنن گروه های مطمئن ایسنتا هم ازواج صالحین خوبه زیر نظر مشاوره هستن یعنی چت  دو نفره نیست سه نفره تا خاطر جمع شن پسره نیتش ازدواج هست 

قربان شما😍😘

عزیزم🩷🩷

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

چطوری چیکار کردین

صاحبکارم یه فامیل داشت و همیشه میگف شماها به هم میاید خودش تلاش کرد به هم برسیم اما پسره قبول نکرد بیاد حتی منو ببینه چون قصد ازدواج نداشت    منم عصبانی شدم ک منو ندیده رد کرده    شماره شو از صاحبکارم گرفتم و بهش پیام دادم ک چرا منو ندیده رد کردی  مگه منو میشناسی  نکنه بخاطر اینه ک جدا شدم      اونم بنده خدا میگف نه    من کلا قصد ازدواج ندارم      خلاصه اینکه من با نیت تور کردن رفتم جلو  نه شکایت ازش     باب آشنایی باز شد و بعد ۶ماه اومد خواستگاری    اونم پسری ک میخواست تا آخر عمر مجرد بمونه  و هیچ دوست دختری نداشت چون آدم معتقدیه      خدا حواسش ب همه هست ولی گاهی باید تلاشی بکنی تا نتیجه شو ببینی 

تا دانه ای توی خاک نکاری نمیتونی دعا کنی از زمین یه نهال دربیاد

دقیقا درستهمن تا ۳۲ سالگی همینطوری نشستم دیدم خبری نیسدیگه با یکی اشنا شدم ۳۳ عقد کردم

از کجا آشنا میشین؟

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

راستش منم تا حدی با این موضوع موافقم که رابطه ای که نتیجه نده بیخوده خب اگر قرار نیست این رابطه به ج ...

این آقا دنبال آمارم بود میدونست چندتا بچه هستیم، در مورد مادر و پدرم سوال کرد از خودش گفت اینکه چندتا بچه هستن، شرایط کاریش و اینکه خیلی قسط و وام داره... داره تلاش میکنه کسی رو که پیدا میکنه واسه ازدواج بتونه خوشبختش کنه...

و من میدونستم رو من نظر داره ولی وقتی دعوتم کرد کافه توقع نداشتم وقتی میپرسم به چه دلیل بگه هیچ دلیل خاصی و خوش میگذره!

وگرنه که بله پسری که دنبال ببخشید لا..سیدنه من اصلا اهلش نیستم...

فقط تو این سن گاهی با خودم میگم خودمو از تجربه احساسات محروم کردم هیجوقت دوست داشتنو تجربه نکردم...گاهی هم میگم بهتر که بازیچه نشدی...