2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39522 بازدید | 493 پست

دو ماه منتظر بودم یه بنده خدایی حرف دلشو بزنه

چندروز پیش همینکه دعوتم کرد کافه گفتم اهل روابط بی هدف نیستم...!

میخوام بهت بگم ذات عوض نمیشه از اول همین مدلی بودم نشستم خواستگارای سنتی چلغوز بیان آخرشم شد این:

۳۲ ساله هستم مجردی که هنوز معتقده معاشرت غیرضروری با پسر اشتباهه✋️

خب دیگه ماهی سه تا مال ده سال پیش بود. الان ازدواج سخت شده.مادرت باید زیاد توی اجتماع باشهبا تو عکس ...

مسجد میرن خودم هم میرم اون مورد که میفرمایید داخل مسجد پیدا نمیشه عکس منم معمولا پروفایلش هست اگر به موقعیت و شرایط که میگید باشه پس من الان باید در ليست اول موقعیت های ازدواج باشم 

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها را دیدم نه بگم زیبایی خاصی دارن‌ نه ویژگی خاص نه خاتواده خاص‌ خود دختره هم اهل تور گردن نبود ازدواج عالی کرد شوهره چند سال هی رفت آمد تا راضی شدن‌.نمیدونم‌ قسمت هست تقدیر یا چی .عکس هم دیدم دختره ظاهری باطنی اخلاقی همه چی تموم دریغ از یک خواستگار اهل رابطه با نامحرم هم نبود خیلی دیدم شدن ۵۰ساله هنوز دخترن همه جی تموم.

من ۳۷ سالمه مجردم دیگه ببین چه صبری دارم تو که سنی نداری... 

دو گروه هستن که شوهر گیرشون میاد یکی مذهبیا و چادری یکی هم قرطی و خوشگل باشی حد وسط باشی احتمال ازدواجت پایینه این نتیجه گیریه که من کردم😐

عزیزم چه ختم‌هایی گرفت دقیقا

ختم یس نخودکی ( تو گو‌گل هست و ۲ تا روش داره ، انجام هر دو روش برای گشایش بخت بسیار موثر است 

چله ی حدیث کسا ، چله ی دعای عهد ( روزی یکبار تا ۴۰ روز 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

منم سن تو بودم اصلا تو این فازا نبودم ولی ادم به یک سنی که برسه دلش همدم میخواد خونه خودشو میخواد می ...

اصلا ربطی به این چیزایی که گفتی نداره فقط باید بختت باز بشه همین که به وقتش باز میشه نشد هم سرنوشتت همین بود 

مسجد میرن خودم هم میرم اون مورد که میفرمایید داخل مسجد پیدا نمیشه عکس منم معمولا پروفایلش هست اگر به ...

داخل مسجد نه. منم سه سال ازدواج کردم قدیمی نیست ازدواجم. ولی مادرو پدرم دوست زیاد داشتن و موقعیت برای خواهرم زیاد بود

چی بگم عزیزم توکل کن ب خدا و خوشبین باش انشالله بهترینش سرراهت قرار میگیره 

عزیزم چندتا چله گرفت کلا دوتا؟

۳ تا شد ( ختم یس نخودکی ،

۴۰ روز حدیث کسا ( میگفت تا ۱۲ شب وقتشه 《 میشه همون نیمه شب شرعی 》 ، و دعای عهد ، توسل به امام زمان

بعضی کاربرام : ۴۰ تا یس ، ۴۰ تا حدیث کسا ( تا قبل نیمه شب شرعی ) ، ۴۰ تا حشر ، ۴۰ تا دعای یستشیر

بعضی کاربرا : ۴۰ تا مریم ، ۴۰ تا یس ، ۴۰ تا حدیث کساء ، یه بار نماز جعفر طیار 

بقیش ایناس : ۴۰ تا احزاب ، 

تو قنوت نمازهات ( یا بعضی وقتا که میخونی ) من بعد آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان رو بخون ( تو قنوت میشه فارسی هم خوند ) 

منم حدودا یکسال پیش بود که همچین تاپیکی زدم و واقعا هم تلاش کردم تور کنم

ولی هیچچچ نتیجه ای نداشت فقط همه جوره ضربه خوردم

فقط یه چیزی هس اونم شانس و اقبال

فقط و فقط همین

یه جوری گفتی تا این سن گفتم حتما در استانه میانسالی هستی! تو تازه رفتی تو سن ازدواج زیر بیست و پنج که اصلا موقع ازدواج نیست

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹