2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39492 بازدید | 493 پست

من همیشه میگفتم ازدواج برا دختر تا قبل ۲۵ زوده و نیازی نیس براش هیچگونه تلاشی کنم کلا قصد نداشتم تلاش کنم چون حس خوبی نمیده

ولی دیگه انتظار داشتم تا اون تایم یه آشنایی رو شروع کنم حداقل اصن به نظرم منطقی نمیومد تا اون زمان هیییچ رابطه ای رو امتحان نکرده باشم یعنی واقعا ترشیدم رفت؟🥲😂

الان در آستانه ۲۵ و یک سینگل تمام معنا هستم دیگه کی وارد رابطه بشم کی آشنا بشم

ولی بازم خوشم نمیاد کسی رو تور کنم اصلا حس خوبی نداره اینکار یک عدد تنهای مغرورم🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من که موقعیت اجتماعیم خوب هس شاگرد زرنگ دانشگاه هم بودم و مادر پدرم وجه خوبی هم دارن چهره ام ...

خب دیگه ماهی سه تا مال ده سال پیش بود. الان ازدواج سخت شده.

مادرت باید زیاد توی اجتماع باشه

با تو عکس بذاره توی فضای مجازی. مهمونی بگیرید، مثلا مولودی اگه مذهبی هستید. 

فامیل مون پدرش معتاد مادرش بدون تحصيلات و خانه دار موقعیت تحصیلی هم معمولی شاغل هم نبود هم سن من ازد ...

میگم یه بخش مهمی واقعا سرنوشته ولی خب خانواده هم بی تاثیر نیست

شما یک در هزار اینجور مواردی میبینی

چرته فقط قسمت من یکی بودم ن تنها بشدت خجالتی بلکه حتی ادمایی هم میومدن طرفم با جفتک دورشون میکردم در این حد جنس مخالف گریز بودم تا شوهرم تورم کرد ب معنای تمام😂😂😂واقعا فهمیدم ازدواج قسمت و.تقدیره وگرنه به عقل من بود .....کخ

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

دیروز با همکارم راجع به همین موضوع حرف میزدیم،میگفت اشتباه محضه فکرکنی ازدواج خوب با قسمت و بخت و اقبال نصیب کسی میشه،میگفت دخترباهوش باید پلن بچینه بره جاهایی که احتمال اینکه با مردخوب اشنا بشه زیاده،

من هم به همین نتیجه رسیدم ولی برای فهمیدنش خیلی دیر شد،باید یه عمردیگه ازخدا بگیرم تا اشتباادت قبلیمو جبران کنم

زناعقل داشته باشن هسچ وقت ازدواج نمیکنن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️