2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39468 بازدید | 493 پست
شاغلی فقط بدبختی داشت برای من دلم نمیخواد شغلم روربگم ولی کارگری نیست ازدواج با شغل قابل مقایسه نیس ...

ینی میگی کسیکه کارداره از ازدواج بی نیاز نمیشه درسته

۷۵.۹۲۸۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ذکر بگی قران بخونی 

تا جذبت بشن انرژی محبتت کمه شروع کن قران بخون اون موقعه اوضاع فرق میکنه اونا میان تورو تور کنن یا خدا خودش جور میکنه قشنگ 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
خوبه دیگه قشنگ کورد پسندی

فدات عزیزم😘😍

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

عزیزم معیارای زیبایی رو داری دیگه همینا خیلی برای مرد جذابه

قربان شما😍😘

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

با قد 181 بیشتر غولی تا ملکه، دیگه باید منتظر یه شرِک بمونی بیاد بگیردت😂

اخیییی عزیزم قشنگ مشخصه کامنتم بدجور تورو سوزونده که ریپ زدی من اصلا طرف حسابم اسی بود نه توعه حقیر ! قد بلند و زیبایی خودش دوتا نعمت خوبن که خدا خودش میدونه کدوم بنده لیاقتش بیشتره اونارو به اون میده😜😎✌  بارها هم عکس قیافه و هیکلم تو سایت گذاشتم همهههه تعریف کردن 😎✌درضمن با این قد و هیکل من یه خواستگارایی دارم توعه بدبخت بیچاره نداری 😂🤌 اگه داشتی اینجوری واق واق نمیکردی👍 برو خدا شفات بده رو منم ریپ نزن حیف وقتم بخوام رو ادم احمقی مثل تو بزارم ... حالا برو آب و بریز اونجایی که میسوزه😂🤌