2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39513 بازدید | 493 پست
شاغلی فقط بدبختی داشت برای من دلم نمیخواد شغلم روربگم ولی کارگری نیست ازدواج با شغل قابل مقایسه نیس ...

انگار کار کردن راحته

سر و کله زدن با ادمای زبون نفهم

صاحب کار یه طرف

رفت و امدش 

تازه پیدا کردن شغل هم خودش یه پروسست

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قد 181 بیشتر غولی تا ملکه، دیگه باید منتظر یه شرِک بمونی بیاد بگیردت😂

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

من نه رو کامنتشون ریپ زدم نه باهاشون هم صحبت شدم... از کی تاحالا نی نی سایت جای عقده گشایی شده؟؟ بی زحمت خودت بیا به راه راست هدایتش کن😎😁🤌

@niniyar‍ 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

عزیزم برگشت نداشتیمن دوتا قوطی خوردم توی سه هفته و حدود دوکیلو زیاد کردمبعد قوطی سوم رو توی یک هفته ...

وزنت بالا رفته باید کالری دریافتیتو بیشتر کنی 

در کنارش غذاتم زیاد کن

@niniyar‍ @niniyar‍ من نه رو کامنتشون ریپ زدم نه باهاشون هم صحبت شدم... از کی تاحالا نی نی سایت جای ...

من ریپ زدم فکر کردم اون یکی کاربری 🥴

وقتی فهمیدم شمایی حذف کردم نمیدونم خوندین یا نه

من ریپ زدم فکر کردم اون یکی کاربری 🥴وقتی فهمیدم شمایی حذف کردم نمیدونم خوندین یا نه

کدوم کاربر؟؟متوجه نمیشم چی میگین؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

چطوری چرا

یکی رو ازش خوشم میاد

تو کتابخونه دیدمش خیلی اهل مجازی نیست و دانشجو حقوقه دوستم گفته تا چیزی نگفته نگو ..باید عرضه گفتن داشته باشه

ولی اون شمارمو گرفت حرف بزنیم ولی ت حرفاش هم نیگفت دوس داره اگ چیزی نیدونه کمک کنه ب بقیه .......