2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39506 بازدید | 493 پست
من خودم نمیتونم در باره زیبایی خودم نطر بدم اما از نظر اطرافیان خوشگلم ....قدمم بلنده حدود ۱۸۱ و پوس ...

عزیزم معیارای زیبایی رو داری دیگه همینا خیلی برای مرد جذابه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که زن ایرانی لنگ رو لنگ بندازه تو خونه؟خداروشکر هم کار میکنم هم هرچی بخوام دارم. منطق بعضیا جالبه وا ...

وای ، وای به حال خانومت 

اگر تو هم میای خونه وغذا آماده نباشه غر نزنی و آشپزی وظرف شستن وجاروگردگیری خونه وبچه داری با کمک خانمت  بکنی واگر بچت تا صبح درست نخوابید همراهی کنی و ازخوابت بزنی اونوقت میتونی توقع داشته باشی اونم بیرون کارکنه

آمیتیس در سرزمین عجایب

منم ندارم دور و برم راستش 😂 از وصلتای فامیلی اصلا خوشم نمیاد زیاد هم اشنا و اینا نداریمبیرونم نمیرم ...

به کارات ادامه بده

توغارنشستی میخای،یکی ازت خوشش بیاد چطوری؟ کجاببنه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

وای ، وای به حال خانومت اگر تو هم میای خونه وغذا آماده نباشه غر نزنی و آشپزی وظرف شستن وجاروگردگیری ...

بیخیال یسری از مردا توهم دارن

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

اونایی هم ک شوهر کردن والا ب 💩خوردن افتادن بروشاغل شو و از مجردیت لذیت ببر

شاغلی فقط بدبختی داشت  برای من دلم نمیخواد شغلم روربگم ولی کارگری نیست ازدواج با شغل قابل مقایسه نیست این طور نیست که بگی یکی رو داری دیگه دنبال اون یکی نباش امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

پس خدا چی میشه این وسط؟

😞

خدا و کائنات به این نگاه نمیکنن که تو انسان خوبی هستی یا انسان بد 

پاک هستی یا خبیث 

خوش قلب هستی یا بد جنس 

مهربان هستی یا نامهربان 

کائنات فقط به قانون جذب نگاه میکنه ( یکی از مصادیقِ مهم قانون جذب ، ارتعاشِ اسم است