2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39513 بازدید | 493 پست
نههههه من بمیرمم نمیرم سمت کسب چرا امشب همه تاپیکا جوری شده که منه ۱۸ ساله دااارم از ایندم میترسم نک ...

خواستگار درسته نه خاستگار 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

لابد خوشگلی یا حرکات و رفتار جذابی داری که حذبت میشن

من خودم نمیتونم در باره زیبایی خودم نطر بدم اما از نظر اطرافیان خوشگلم ....قدمم بلنده حدود ۱۸۱ و پوستمم سفیده وتوپرم  موهامم بلند تا روی باسنم ...اما به نظرم به اینا ربطی نداره ازدواج تا حدودی به قسمت و اقبال طرف مربوطه 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نمیتونم در باره زیبایی خودم نطر بدم اما از نظر اطرافیان خوشگلم ....قدمم بلنده حدود ۱۸۱ و پوس ...

با قد 181 بیشتر غولی تا ملکه، دیگه باید منتظر یه شرِک بمونی بیاد بگیردت😂

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

به نظر من مدل هر کسی هرجوره نباید تغییرش بده منم از ۲۴ سالگی نیاز به توجه جنس مخالف و ازدواج رو حس کردم از طرفی انقدر درونگرا و خجالتی بودم که حتی به مردا مستقیم نگاه نمیکردم با اینکه تو یه محیط مردونه درس خوندم زود کلاسا رو ترک میکردم زیادم تو محیط دانشگاه نمیموندم اما نیازم همچنان بود خلاصه که به این فکر میکردم یکیو خودم پیدا کنم و مجازی وارد عمل شدم چون تو واقعیت خجالتی بودم در نهایت من طی ۹ سال با چهارتا ادم بصورت جدی اشنا شدم که هیچکدوم به سرانجام نرسید و فقط اثار بدی روم گذاشت در نهایت من سنتی در سن ۳۳ سالگی ازدواج کردم که همسرم از همه لحاظ از اون موردا بهتر بود قسمت خیلی مهمه 

جان من بگو شغلت چیه که وقت میکنی بیای اینجاجدی میخام بدونم تالا یه مرد نی نی سایتی شغلشو نگفته😂

میخوام درسته نه میخام 

خاهش

خواهش درسته نه خاهش 

ببین اگه صد تا دختر الان در نینی سایت باشن و ۹۰ تاشون این دغدغه رو نداشته باشن نمیان پست بذارن بگن خ ...

خواستگار درسته نه خاستگار 

جواب نمیدم نپرس کاش مردای ایران یکم از افغانی ها یاد بگیرن بجای بیکاری لاس زدن با زن ها زحمت کش باشن

دیگه وقتی مخت تعطیله  درست حرف زدنم هم بلد نیستی افغانیه حمال دردبه در انگل جهانی 🤢 افغانی اگه مرد بود حمال کشور خودش بود نه انگل مردم دنیا 

میشناسم دخترایی که اصلا زیبایی خاصی نداشته ولی تونسته بهترین پسرو و جذب خودش کنه و باهاش ازدواج کنه ...

نمیدونم تجربه من که اینو ثابت کرده طرف ف ا ح ش ه باشه خوشگل باشه بازم عا‌شقش میشن البته منظورم خیلی زیبا بودنه نه در حد معمولی یا خوشگلای عمومی 

نمیدونم تجربه من که اینو ثابت کرده طرف ف ا ح ش ه باشه خوشگل باشه بازم عا‌شقش میشن البته منظورم خیلی ...

اره بابا خوشگلا رو حتی اگر بد نام ترین باشن باز حلوا حلواشون میکنن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿