2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39650 بازدید | 495 پست
بنظر من فقط زیبایی مهمه اونم خیلی زیبا تا آدم تا اینحد خوشگل نباشه کسی چندان توجهی نمیکنه هرکاری هم ...

میشناسم دخترایی که اصلا زیبایی خاصی نداشته ولی تونسته بهترین پسرو و جذب خودش کنه و باهاش ازدواج کنه و پسره براش میمیره

بیشتر به رفتار و سیاسته بعضیا میدونن چیکار کنن طرف جذبشون بشه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جامعه ما بد میدونن دختر از پسر خواستگاری کنهالان تورم هم زیاده ازدواج کلا کم شدهسنت هم تو پروفایل ...

والا من هر سال کلی عروسی دعوتم 

حتی عروسی های دخترای ۱۹ ۲۰ ساله با پسرای ۲۲ ۲۳ ساله 

میدونی مردم ما عقلشون به چشمشونه از نظرشون ازدواج ناموفق خیلی بهتر از مجردی سن بالاست حتی ارج و قربت متعهالا تو فامیل بیشتر از مجرداست باور کن 

بعدم نمیشه گفت که همه ازدواجا بده و خوشبخت نیستن زندگی به هر حال چالش هایی داره مهم اینه یاد بگیری چطور پشت سر بگذاریشون

امیدوارم شماهم ادم مورد علاقتونو پیدا کنید 🙏❤️

همچنان معتقدم رابطه ای که دختر پیشقدم بشه رابطه خوبی ازش در نمیاد. ولی با تلاش و مخ زدن غیر مستقیم ک ...

منم حرفم همینه نمیگم که دختر بره خودش پیشنهاد بده

اراستگی،لبخند روی لب،زبان بدن باز یعنی طرف خوشش اومد جرات کنە بیاد جلو،اعتماد بە نفس،همە اینا مهمن و بقیشم واقعا قسمتە

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من خانواده م یا کسی رفت آمد نداره ،خودمم به شدت درونگرام و‌خجالتی در نتیجه با وجود قیافه و «تحصیلات ...

منم حس میکنم پشت سرم میگن جلفه اصلا در شان خودم نمیبینم به یکی نخ بدم یا یکیو‌ خیلی نگاش کنم

قبول ندارم حرفتو ....من خودم کلی خواستگار دارم به هیچ کدوم چراغ سبز نشون ندادم و هیچکدوم رو تور نکرد ...

لابد خوشگلی یا حرکات و رفتار جذابی داری که حذبت میشن

درست فک میکنی 

اصلا این جمله خرابا شانس دارن فک میکنی از کجا میاد ؟.

از اونجایی که اون دختر نمیشینه تا کسی بیاد خودش انتخاب میکنه معاشرت میکنه و شناخت پیدا میکنه شاید با ده نفر آشنا بشه و خب اصلا اشکالی نداره ولی طی لین آشنایی ها خیلی چیزا دستگیرش میشه و گزینه مناسب انتخاب میکنه 

ولی خب در چارچوب درستش منظورم این نیست با هر کسی رسید دوست بشه ولی آشنایی و صحبت اصلا بد نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دقیقا درست میگی.. آدم تا یه سنی از ازدواج فراریه.. ولی یه سنی ب بعد دلش فقط خونه خودشو میخاد.. همدم ...

ممنون عزیزم

شکر خدا خانواده خوبی دارن هیچ وقت بحث ازدواج و وسط نمیارن که معذب نشم ولی ادم خودش دلش میخواد از خودش خونه زندگی داشته باشه صاحب اختیار زندگی خودش باشه

ممنونم عزیز دلم

اومدیمو یه روانی خورد به تورتو حالا هی میخوای از این تور درش بیاری بندازیش دور اما مثل زالو بچسبه به ...

اینطوری که کسی نباید عاشق بشه ازدواج کنه اگه فقط بخوایم جنبه های بدشو در نظر بگیریم 

ب بخت و شانس یا قسمته وقتی میخواد نشه نمیشه من از ۱۵ سالگی تو اجتماعم تا الان ک سی رو رد کردم‌دانشگا ...

مطمئنا خیلی دختر خیلی زیبا و با کمالاتی هستین 

وای منکه خجالتیم حتی تو دانشگاه ی لحظه چشمم بخوره ب یه پسر میگم الان باخودش فک نکنه من روش کراظم و.. ...

دقیقا دخترای سر زبون دار و شیطون و شوخ