2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39504 بازدید | 493 پست
تا جایی که من دیدم اونا که خیلی دلربا و جذاااب و خیییلی خوشگل هستن در حدی که کسی به خاطر جذابیت فیزی ...

خوب الان همه دنبال ظاهرن

از کجا بدونیم بخاطر خودمون مارو میخوان😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه شوهرت چیش ماله تو که میگی خونه خودت یه اختلافی بیوفته بینتون پرتت میکنه بیرون باز پدرت بدترین آ ...

اگه اینطوری نگاه کنیم بهش که کسی نباید ازدواج کنه که مبادا شوهرش پرتش کنه بیرون

همین خونه پدر هم فردا پس فردا خدای نکرده پدر آدم چیزیش بشه خواهر برادرا میندازنش تو کوچه حقشونو میخوان

منظور من تشکیل خانوادست البته نه با هر کس و ناکسی که تا تقی به توقی خورد ادمو بندازه تو کوچه

اطراف شما مگه رسمه که شوهرا زناشونو بندازن تو کوچه ؟

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
نه به اینچیزا نیست به شانسه من ادم دیدم با هزارتا پسر گشته بدترین گیرش اومده ادم دیدم باهزارتا پسر گ ...

نمیدونم والا به شانسه قسمته اقباله چیه به هرچی هست من ندارمش 😐😂

منم سن تو بودم اصلا تو این فازا نبودم ولی ادم به یک سنی که برسه دلش همدم میخواد خونه خودشو میخواد می ...

اگر واقعاً موردی مناسب ازدواج دیدی یه نفر رو واسطه کن به اون فرد بگه بیاد خواستگاری ات...

خودت اصلا پیشنهاد نده چون تا آخر عمر ممکنه ازش سرکوفت بخوری که خودت آویزونم شدی و بی ارزش بشی...

با وقار و با نجابت همه جا برو،

به خدا توکل کن و هر بار بعد نماز یا قرآن دعا کن یه مرد خوش اخلاق و پاک و سالم بیاد تو زندگی ات

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

یچیزی بگم من با پسرا خیلی سر سنگینم ، قیافه ام هم یه جورایی ترسناک و سیگماستتا این سنم حتی یه درخوا ...

منم به کسی رو نمیدم 😑 واقعا بلد هم نیستم چیکار کنم بیان سمتم

درست فک میکنی اصلا این جمله خرابا شانس دارن فک میکنی از کجا میاد ؟.از اونجایی که اون دختر نمیشینه تا ...

اره درسته یه جورایی بلدن رفتار درست و که چیکار کنن

اگر واقعاً موردی مناسب ازدواج دیدی یه نفر رو واسطه کن به اون فرد بگه بیاد خواستگاری ات...خودت اصلا پ ...

ن بابا عمرا همیچن کاری کنم غرورم اجازه نمیده اصلا

ب بخت و شانس یا قسمته وقتی میخواد نشه نمیشه من از ۱۵ سالگی تو اجتماعم تا الان ک سی رو رد کردم‌دانشگا ...

بالاخره اون خواستگار هم یک آدم هست،

شاید شما توقع ات بالا هست،

پسر سالم باشه اهل مواد و مشروب نباشه ،

اهل کار باشه ؛

و اگر مذهبی هستی اونم مذهبی و با اخلاق باشه...

همینا کافیه برای شروع ازدواج...

امکانات مالی رو در کنار هم باید بسازید

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)