2777
2789
تایپیکی دیگه دارن از خاطرات سمی اوایل زندگی ومادر شوهر میگن . دوران عقد بدترین دوره س. بعضی اوقات فک ...

مال من داره تقاص پس میده ، به امید روزی که هر کی درحق کسی زور میگه یه روزی به بدترین شکل تقاص پس بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکردم فقط خودم دوران عقد مزخرفی داشتم 😑🥲الان میبینم تنها نبودم

منم ۳ ماه نانزد بودم ۳ ماهم عقد ، فقط هفته ی اول نامزدیم اوکی بود ولی بقیه دوران نامزدی و عقد همش دعوا و توهین و فحش و تحقیر، کتک  بود  . متنفرم از اون دوران هرچند الانم بعد ۱۱ سال  فرقی با اون دوران ندارم همش میگم اگه بابام هی نمیگفت آبرومون میره تو همون نامزدیم بهم میزدم 😔

نه خواهر منم مثل شما بودم اون موقع درس میخوندم هفته ای یکبارفقط جمعه ها میرفتم تا میرسیدم جاروبرقی ر ...

خخخخخ پس همدردیم شدید😂😂😂من چی بگم که هفته ای دوبار میرم بعد دقیقا همون روزا باید جارو بزنم انقدم همه جا کثیف بعد مادرشوهرم میگه هر روز جارو میکنم زود کثیف میشه باز 🥴🥴😁😁😁دقیقا هم روزایی ک من میرم خداروشکر یادش میفته پتو و پرده از ده سال پیش کثیفه باید شسته بشه 😂😂کافیه پنج شیش روز نرم زنگ میزنه چرا نمیای وقتی هم میرم بخدا اصلا نمیشنیم

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

وا چرا همه تو عقد جنگ و دعوا و خاطره بد دارن

اگه اینجوره چرا عروسی میکنین😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من ۲۳ سالم بود و شوهرم ۳۱ سالش بود . ۲۰ روز بعد عروسیم که موعد پریودم بود خونه مادرشوهرم دعوت بودیم ، گفتم دل و کمرم درد میکنه گفت نکنه پریودی ، گفتم آره روز دوممه ، گفت باید حامله بشی چه خبره پسرم داره سنش میره بالا الان اگه حامله نشی کی دیگه ، حالا تو نگو من ناخواسته باردار بودم سر پسرم و ماه اول خونریزی داشتم خیلی کم ، انقد اون روز ناراحت شدم و غصه خوردم که چرا اینا ابن همه اخلاقاشون عوص شده چرا مثه دوران نامزدیم مهربون نیستن ؟

یکی از خواهر شوهرام همزمان با من عروسی کرد شوهرش بعد ۱۱ سال طلاقش داده چون بچه دار نمیشه و ناباروره ، هرچی دوا درمون کرد نتیجه نداد و مشکل از خواهر شوهرم بود ، الان مامانش یه چشمش اشک یه چشمش خون ، ومن خوشحالم که داره تقاص پس میده

مهم ذات خوبه. اگه میدونی خودش خوبه تحمل کن برین سر زندگیتون به آرامش میرسی

اخه میدونی چیه الان بیشتر از یک ماه ک قهر کردیم و رفته البته پدرو مادرشو در جریان گذاشت اونا اومدن همه چی خراب شد و دعوای خانوادگی شدید صورت گرفت و قهر کردن رفتن یکم پیگیر (الکی البته) بودن بعدش دایش زنگ زد و من گفتم نمیخوام دایش زرتی گفت بیاین طلاق توافقی بگیرین نمیدونی چقدر درد کشیدم وقتی این حرف شنیدم درحالی ک مشکل از اوناست اما گردن نمیگرن بعدش ما هم بعد از ی هفته جواب دادیم ک اره بیاین طلاق توافقی بگیرم الان اون جلو نمیانن خیلی حرفا ازشون شنیدم خیلی بی احترامی کردن ب خانوادم و اینکه خانوادم راضی ک طلاق بگیرم نامزدم ک انگار ن انگار ک زن داره ن زنگی ن چیزی هیچی واقعن واسه خودم متاسفم ۱۷ماهو با اون گذارندمم ببخشید زیاد شد

اخه میدونی چیه الان بیشتر از یک ماه ک قهر کردیم و رفته البته پدرو مادرشو در جریان گذاشت اونا اومدن ه ...

ع، اگه خانواده ها وارد شدن پس کار بیخ پیدا کرده. خیلی بده بی احترامی به خانواده

میدونم چقد حالت بده، منم 6 ماه شوهرم هیچ سراغی ازم نگرفت. انشاله هرچی به صلاحته همون اتفاق بیفته

وا چرا همه تو عقد جنگ و دعوا و خاطره بد دارناگه اینجوره چرا عروسی میکنین😐

به خاطر خانواده ی خودمونه که عقاید مزخرف دارن ، و همش میگن جدا نشی آبرومون میره ، کسی دیگه نمیاد سراغت میگن ، میگن قبلیِ خوب دستش زده  و از قبیل چرت و پرتها .

منکه کلا قربانی حرفای بابام شدم ، یک هفته بود نامزد کردم که شوهرم یه دوربین سایبرشات خرید که عکس بگیریم بابام تا فهمید گفت اولین عکسو که گرفتی حق نداری به هیچ دلیلی جدا بشی چون دیگه باهام عکس دارید و من آبرو دارم ، تو همون دوران فهمیدم شوهرم دو شخصیتی هست ولی دیگه از ترس بابام صدام در نیومد و طی این همه سال به جای زندگی کردن در واقع فقط زنده ام