الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوره عقد من به قدری با استرس و تنش بود که راحت من رو چند سال پیر کرد خداروشکر متوجه شدم انتخابم اشتباهه و تو همون دوره عقد جدا شدم و اصلا هم پشیمون نیستم از جداییم
سیمرغ مزخرف ترین و حمالی ترین دوران عقد میرسه فقط و فقط ب خودم👍🏻🥱
نه خواهر منم مثل شما بودم اون موقع درس میخوندم هفته ای یکبارفقط جمعه ها میرفتم تا میرسیدم جاروبرقی رو میذاشت وسط میگفت من فقط بایدجمعه جاروکنم و با ترفند جارو میداددستم بعدشم دستمال کشی وآخرشم ظرفای نهارو میشستم ومیومدم خونمون،بعدعروسی هم ظرفای شام وصبحانه روظهرمیرفتم میشستم غروبم ظرفای نهارشو😅جارو و تمیزکاری هم بامن بود بااینکه جدا بودم،تا۴سال اینطور کوزتی کردم بزور از گردنم پیادشون کردم
اخ از حماقتااااام هربار با داداشم خاهرم دعوام میشد به شوهرم میگفتم همچیو چقد هم خودمو هم اونا خار کردم جلو خانواده شوهرم ......... کاشش زمان به عقب برمیگشت