2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم یاد شوهرم داده که به زن نباید رو داد ..شوهرم چند سری گفته مادرم یادم داده. و کلا به من ...

اینو که همه ی مادرشوهرا میگن....یاد اون تاپیک افتادم که مادرشوهرش خیلی مهربون وبخشنده بود خوشبحالش....

با همسر اولم فقط دعوا و بحث بود تو عقد جدا نشدم گفتم درست میشه بعد ازدواج بدتر شد 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

سیمرغ مزخرف ترین و حمالی ترین دوران عقد میرسه فقط و فقط ب خودم👍🏻🥱

نه خواهر منم مثل شما بودم اون موقع درس میخوندم هفته ای یکبارفقط جمعه ها میرفتم تا میرسیدم جاروبرقی رو میذاشت وسط میگفت من فقط بایدجمعه جاروکنم و با ترفند جارو میداددستم بعدشم دستمال کشی وآخرشم ظرفای نهارو میشستم ومیومدم خونمون،بعدعروسی هم ظرفای شام وصبحانه روظهرمیرفتم میشستم غروبم ظرفای نهارشو😅جارو و تمیزکاری هم بامن بود بااینکه جدا بودم،تا۴سال اینطور کوزتی کردم بزور از گردنم پیادشون کردم

وقتی تفاهم نباشه تو همون دوره عقد جدایی بهتره تا بری زیر یک سقف

بله متاسفانه فضای سنتی خانواده اجازه و جرات نداد تا کارد به استخوان من رسید

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اخ از حماقتااااام هربار با داداشم خاهرم دعوام میشد به شوهرم میگفتم همچیو چقد هم خودمو هم اونا خار کردم جلو خانواده شوهرم ......... کاشش زمان به عقب برمیگشت

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..