الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه... عقدم... اگه هر کس بهش زنگ بزنه از بابام ومامانم جواب میده.... ولی نه جواب پیام من میده نه زنگ... همش میگه سرم شلوغه... تو زشتی... من قیافه خودم رو نیافریدم تقصیر من نیست... قبل از عقد همیشه به قیافم وهیکلم افتخار میکردم الان متنفرم... منو به موجودی تبدیل کرده که حتی نمیتونم تو جمع حرف بزنم... از اون دختر پرانرژی وبا اعتماد به نفس هیچی نمونده
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡
چرا با همچین آدمی موندی؟؟شوهر منم این اواخر خیلی ایراد میگرفت اینا بهونه هس همش اگه درست نکرد خودشو ...
چون پدرم اجازه نمیده طلاق بگیرم... چون مستقل نیستم...من زیبا نیستم... ولی زشتم نیستم قیافه معمولی دارم... تبدیل به موجودی شدم که اگه کسی از من تعریف کنه فکر میکنم مسخره میکنه
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡