2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا قصد زندگی کردن داری باید تحمل کنی دوران عقد و دو سه سال اول زندگی افتضاحه بعدش کم کم هم تو هم شوهرت بهتر میشین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

نازی بودنش.بی مسئولیت بودنش،چندین ماه ک تاریخ عروس رو عقب مینداره این دفعه خانوادم دخالت کردن

تایپیکی دیگه دارن از خاطرات سمی اوایل زندگی ومادر شوهر میگن . 

دوران عقد بدترین دوره س. بعضی اوقات فکر میکنم اونی که زندگی یه دختر را بهم میریزه تقاص پس میده ؟ من هنوز ندیدم 

مشکل شما چیه

شوهرم دوست داشت تو زندگی شخصی خانوادم دخالت کنه

کجا میرن چیکار میکنن همشو دوست داشت بدونه 

دخالت پشت دخالت تو زندگی خانوادم 

منو سر همین مسئله ها اذیت میکرد

خیلی اذیت کشیدم

اونقدری که استرسی شدم و حمله پنیک دارم 

سیاتیکم از استرس گرفت و زد دیسک کمر اورد 

وو....

تو یک کلمه گوه بود .استرس .دخالت ها .حساسیت ها خانواده ها.بیشعوری و فضولی فامیل اوه نگم

وای دقیقا مثل اینکه برا امه اینه.هرکس منو میبینه میگه عروسیت کی هست.ساییدن منو

نه اصلا،مادر شوهرم هزاربار اشکمو درآورد حلالش نمیکنم هیچوقت

شوهر من بچه اخر مادر شوهرم یه جوری باهاش دعوا میکنه نصحتش میکنه ک انگار بچه ۱۴ ساله اس اینم بدبختی به حرفشه

دوران عقد میرفتم اونجا شام نامزدم نمیذاشت بلند شم کار کنم کمک میکرد جمع میکردن ک من زیاد بلند نشم انقد کوبید تو سرش گف خاک تو سرت زن ذلیل شدی الان فقد میخوره و میره بالشت میاره دراز میکشه یه گوشه این یه نمونه از حرف شنویش بود یا مثلا میگع تو خونه اینجوری رفتار نکن اونجوری رفتار کن گوش میده حرفشو نمیدونم چیکار کنم شوهرم خودش خوبه ولی مادرش رفتاراشو عوض میکنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
وای دقیقا مثل اینکه برا امه اینه.هرکس منو میبینه میگه عروسیت کی هست.ساییدن منو

بگو پرسیون نداره .هر وقت گارت فرستادم تشریف بیارین دیگه چقدر میپرسید

همه چی خوب میشه تلاش کن 
خیلی تفاوت اخلاقی داشتیم بعضی وقتا شک میکردم به انتخابم روزای سختی بود ولی الان اوکیم خدا رو شکر به ...

خداروشکر.ما ده سال دوست بودیم اما باز توی این دوران ب مشکل خوردیم میگه طلاق بگیریم.قبلا ی بار گفت معذرت خواهی کرد گفت میخواستم بترسونمت.و الان دوباره تکرار کرده این حرفو

اگه واقعا قصد زندگی کردن داری باید تحمل کنی دوران عقد و دو سه سال اول زندگی افتضاحه بعدش کم کم هم تو ...

اخه عجیبه ک ما ده یال همو میشناختیم الان اینقد ب مشکل خوردیم