2777
2789

قبلش ضد آفتاب ارزون تر میزدم و همش کرم پودر پوستم به شدت تیره وپر جوش  بود 

رفتم لوازم آرایشی خیلی خوب ضد آفتاب سیسپرسا گرفتم ابرسال ریوایوال نیاسینامید اسمش یادم نیست ولی اگزالیک اسید هم داره . اداپالن و کرم کلیندامایسین هم برا جوش از داور خانه گرفتم ویه فوم صورت و یه پاک کننده آرایش چشم و صورت 

هر وقت میرم خونه  آرایش چشمم رو لبم رو با صورتم که آلوده شده پاک میکنم و فقط هم تو روز آبرسان و شد آفتاب میزنم و فقط رژ و ریمل میزنم

دو هفته شده میزنم صورتم از این رو به اون رو شده اصن اینا که تموم شد جوشام که رفت یه ضد لک هم میگیرم لک های جوشام بره الان منافذ کلا بسته شده جوش ها خیلی خیلی کم شده صورتم روشن شده خیلی خوشحالم گفتم به شما هم بگم پول ندین به کرم پودر  اینا همش باهم نزدیک ۳ میلیون شد و واقعا میارزع 

ضد آفتابم هم تمدید میکنم ولی یادم می‌ره هر سه ساعت 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم از وقتی فقط سرم آبرسان و ضدآفتاب میزنم پوستم خیلی خوب شده

دقیقا من روزای اول واقعا وسوسه میشدم کرم پودر بزنم الان اصلا حالم بد میشه ازشون تازه میخام رژیم بدون قند هم بگیرم که ایشالا دیگ خیلی خوب بشه 

منم از خرداد. امسال ضد آفتاب رنگی میزدم همیشه اونم گذاشتم کنار ضدآفتاب بی رنگ میزنم همیشه عالی شده پ ...

دقیقا حتی بهترین کرم پودر هم داغون می‌کنه پوستو  

تازه در مواقع خاص وقتی کرم پودر میزنی عالی میشینه رو صورت 

محصولات پوستی خوب پوستو از این رو به اون رو میکنه

پیج یه خانوم دکتر هست توی اینستا فقط محصولات اورجینال درجه یک دنیا رو میفروشه

عکسای رضایتمندی مشتریاش خیلی عالیه

خوب خیلیم گرونه ولی ارزششو داره

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
محصولات پوستی خوب پوستو از این رو به اون رو میکنهپیج یه خانوم دکتر هست توی اینستا فقط محصولات اورجین ...

آره ولی بنظرم برا ما ایرانی ها همین محصولات خوب ایرانی بهتره لااقل می‌دونیم اصله 

یه ترمیم کننده هم گرقتم راستی یادم رفت بگم ولی خب بنظرم فعلا با هیمنایی که گفتم اکی میشین بعد ترمیم ...

ترمیم کنندت اسمش چیه؟

چطوری استفاده میکنی به کل پوستت میزنی یا فقط جاهایی که نیازه؟

کرم دور چشمم چی استفاده میکنی ؟اسمش چیه؟

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ترمیم کنندت اسمش چیه؟چطوری استفاده میکنی به کل پوستت میزنی یا فقط جاهایی که نیازه؟کرم دور چشمم چی اس ...

عزیزم اسمش یادم نیست ولی خب نخواستم گرون بگیرم میگن لافارر خوبه کرم دور چشم هم لافارر میگن خوبه ولی اونم نگرفتم خیلی برام گرون میشد شاید ماه بعد اونو گرفتم 

عزیزم اسمش یادم نیست ولی خب نخواستم گرون بگیرم میگن لافارر خوبه کرم دور چشم هم لافارر میگن خوبه ولی ...

اهان گلم مرسی💖 فقط نگفتی کرم ترمیم کننده را چه جوری استفاده میکنی؟

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️