2777
2789
ما اوایل ک سر چیزای چرت و پرت دعوا داشتیم بعدش زد پدر شوهرم فوت کرد ۵ ماه بعد عقدمون چند ماه بعدش بر ...

منم خسته شدم از عقد بودن زیاد 

احساس میکنم پیر شدم 

از بس غصه خوردمو گریه کردم

به بقیه نگاه میکنم میبینم سر یک سال یا فوقش دو سال عروسی کردن رفتن 

ولی من هنوز خونه بابامم

واقعا خیلی سخته هیجی از زندگیت نمیفهمی همه تو زندگیت دخالت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داره تحریکت میکنه که حرصی بشی جوابشو بدی اصلا محلش نزار

منم جوابشو دادم.قشنگ از خجالتش دراومدم.اخر سرم هی گفت مامانت فلان حرفو زد گفتم پیامی ازت نبینم.درخواستتو ثبت کردی  اطلاع بده.حالا ممیدونم چ غلطی میکنه.حیف شدم دست این.قشنگ حرومم کرد

منم جوابشو دادم.قشنگ از خجالتش دراومدم.اخر سرم هی گفت مامانت فلان حرفو زد گفتم پیامی ازت نبینم.درخوا ...

ایشالا مشکلت حل میشه 

خودم اونقدر کشیدم که خدا می‌دونه بخاطر همین میفهممت

واقعا میبینی ادم درستی نیست همین قبل عروسی تمومش کن تا مثل من آسیب نبینی

اره خداروشکر... یکبار تو عقد خواستم جدا بشم. 6 ماه تو دادگاه ها آواره بودم... اما الان میگم خداروشکر ...

یعنی بخاطر این ؟ماهم همیشه بحث ودعوا داریم ته ماه عقدم

ایشالا مشکلت حل میشه خودم اونقدر کشیدم که خدا می‌دونه بخاطر همین میفهممتواقعا میبینی ادم درستی نیست ...

من ترس بعدشو دارم.وگرنه از این سم ک دوست دارم خلاص شم اگه ی درامد درست داشتم حتما خودم اود اقدام میکردم

اوایل اره میموندم.الان حدودا ۸ماه ک عقد کردیم .۳ماه کلا ی وقتایی میرفتم.بعدش اصصصلا نرفتم اون اومد‌. ...

ببین بزار تجربه این دوسال عقدمو بهت بگم 

اصلا اصلا شب نمون خونه مادر شوهرت 

تا دعوتت نکردن واسه شام و ناهار نرو خونشون بزار اون حس تعارف ک باهات دارن از بین نره ک روشون تو روت باز بشه 

اصلا اصلا واسه کار کردن و حمالی نرو خونشون فقد بعد شام یه کمکی بهشون بکن بشورن 

هر غذایی رو گذاشتن جلوت نخور من خر هر غذایی رو میپختن میذاشتن جلوم میگفتم زشته نخورم شاید ندارن مثلا سیب زمینی درست کردن واسه شام نخورم ناراحت میشن میکشیدم جلوم میخوردم بعدش مادر شوهرم گف فلانی ام مثه ماس هیچی ندارن مستاجرن 

واسه رابطه ام این همه خونه اجاره ای هست باغ هست هفته ای یه روز چند ساعتی اجاره کنید برید اونجا راحت باشید

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
منم خسته شدم از عقد بودن زیاد احساس میکنم پیر شدم از بس غصه خوردمو گریه کردمبه بقیه نگاه میکنم میبین ...

وامتونو گرفتید؟ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ببین بزار تجربه این دوسال عقدمو بهت بگم اصلا اصلا شب نمون خونه مادر شوهرت تا دعوتت نکردن واسه شام و ...

اخ دقیقا همینه.خداروشکر ما رومون توروی هم باز نشد منم میرفتم تو اتاق فقط برای شام و ناهار میومدم بیرون.اونم شوهر م نمیذاشت کار کنم اما خودم ی وقتایی بزور میرفتم ظرف میشستم ک شوهرم میگفت نکن اینا ازت در آینده انتظار دارن و سواستفادا میکنن ازت