2777
2789
شوهر من ک جدیدا تو رابطمون اصلا حس نداره.میگه استرس دارم.همش نگرانم کسی صدامونو بشنوه.از همین مسخره ...

میمونی خونشون؟  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عروسی نگیرید برید سرخونه زندگیتون چه کاری بزرگترارو دخالت میدید روی هم باز می کنید

من ۲۰سال پیش ازدواج کردم عروسی هم نگرفتم چون باسختی بهم رسیدیم کلی بدبختی کشیدم ولی جمع و جور کردم الان هرکس می بینه حسرت میخوره نمی دونن چه شبای رو گذروندم

بگو اشکال نداره من که نمیخوام طلاق بگیرم تو میخوایی طلاق بدی پس لطف کن تو تشریف ببر اول خودش بخواد ب ...

منم بهش گفتم برو درخواست بده با کله میام دادگاه.شوار ب سمی تو میخوام چیکار!

خوش بحالت انشالله خوشبخت بشی واسه منم دعا کن برم خونه ی خودم واقعا خسته شدم

انشاالله بحق این ده روز ایام فاطمیه امسال جور بشه توام بری سرخونه و زندگیت راحت بشید 

خب عروسی نگیرید برید سرخونه زندگیتون چه کاری بزرگترارو دخالت میدید روی هم باز می کنیدمن ۲۰سال پیش از ...

خب از اول باید تصمبم میگرفت ن ک هی بما تاریخ بگه بعد بزنه زیرش

منم بهش گفتم برو درخواست بده با کله میام دادگاه.شوار ب سمی تو میخوام چیکار!

ولش کن اصلا سراغشو نگیر 

بشین یه گوشه ببین چیکار میکنه

که مطمعن باش عرضه هیچکاریم ندارع فقط زبونشون میگه

بهترین راه ولش کنی و تا سراغتو نگرفته اصلا سراغشو نگیری

ولش کن اصلا سراغشو نگیر بشین یه گوشه ببین چیکار میکنهکه مطمعن باش عرضه هیچکاریم ندارع فقط زبونشون می ...

امشب پیام داد گفت پول جور میکنم مهریتو مدم جشن طلاقتو بگیری

ممنونم عزیزم🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ما اوایل ک سر چیزای چرت و پرت دعوا داشتیم بعدش زد پدر شوهرم فوت کرد ۵ ماه بعد عقدمون چند ماه بعدش برادر شوهرم مریض بود چند سال بود اونم فوت کرد اصلا ببین دوران عقدم احساس میکردم افسردگی گرفتم من تازه عقد کرده بودم دوتا دونه کلا تو موهام موی سفید بود تو این دوسال نصف سرم سفید شده انقد ک حرص و جوش خوردم سر چیزای بیخود دائم دعوا داشتیم مادر شوهرمم تو زبون میگه من بین عروسامو پسرام دخالت نمیکنم ولی مثه یه معلم چرت و پرت یاد شوهرم میده نمیدونم چیکار کنم ازش حرف شنوی نداشته باشع