2777
2789

برام خیلی عجییبه امروز داشتم از تهران میومدم تو ترافیک بودم یه پسر ماشینش لندکروز بود بهم شماره داد منم سر کنجکاوی برداشتم  . بعد که حرف زدیم گفتم شغلتون چیه گف پزشکم 😐 چرا جدیدا پزشک جذب میکنم چون تا با حال این مدلی نداشتم . دوست قبلیم هم پزشک بود .خودم یه رشته ی معمولی تو دانشگاه ازادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حالم ازاین دوست بازیابهم میخوره

ولی شایددروغ میگن یاهنوزدانشجوی پزشکی هستن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب چون پزشک قلابی زیادههمه الکی میگن پزشکیم

نه اسمش رو گف زدم گوگل بالا اومد .بعد من چون با اقای دکتر قبلی قهر کردم همش تو فکر این بودم که دیگه مثل این خفن پیذا نمیشه ولی شد 

نه نظام پزشکی رو چک کردم . منم فقط در حد حرفم نه قرار به بیرون و این حرف ها

عزیزم خیلی خوبه که اینتوریی هستی امااگه قصدت سرگرم کردنه خودته اصلااین کارونکن خودتوباچیزای دیگه سرگرم کن

حواستم باشه دروغ گووفریبکارزیادشده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!