2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری به کسایی که زنی میخوان که خرج خودشو دربیاره بله میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 118 پست
تامین نیاز عاطفی وجنسی شماا

خوب زن هم نیاز جنسی و عاطفی مرد رو تامین میکنه،نیاز های خواهر و مادر مرد رو هم‌باید تامین‌کنه که یه وقت‌ناراحت نشن.نیاز های بچه ش رو تامین میکنه،....همه اون‌کارا رو ما‌هم‌انجام‌میدیم،شاغل هم‌هستیم.

ولی مرد مون باید مردونگی‌داشته‌باشه،شما میتونی اینجور مردی رو نخوای.

من‌خودم وقتی بریم‌بیرون،نمیگم کارت من،کارت شوهرم. 

یا برای کادوی تولدش و ...همیشه هدیه گرون‌میگیرم،ولی اینجوری نیست که شوهرم‌برام‌تعیین‌تکلیف کنه که تو باید خرج خودت رو بدی

واسه خرید خونه خودم طلاهام و سکه های پس اندازم رو دادم. اون‌از من‌یک‌بار هم‌نخواست.گفت مال خودته ،ولی من خودم بهش کمک‌کردم،قدردانی ای  که‌میشد ازم‌ و میشه اصلا قابل گفتن نیست...با رضایت خودم دادم ولی اگر شوهرم میگفت تو باید قسط خونه بدی،تو باید خرج خودت رو بدی،من وظیفه م‌فقط‌تامین نیاز عاطفی و جنسیه،ازش سرد میشدم و زندگیم افتضاح بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم والا،بری تو زندگی بشوری بسابی بزایی خودتم خرج خودتو بدی خب اون مرد دقیقا برای چی اومده تو زند ...

فقط زن های عقده ای عشق فمنیست و ریاست میرن بال و پر میدن به مردای واقعا بی عرضه ای که دم از کار کردن زن میزنن.  این مردا چندش ترین و ناامن ترین مرد ها هستن ولی حالا به اسم‌مردان خوب شناخته میشن.  بی غیرتی بی وجودی و عدم سلامت روان از اینا میباره . 

خارج که وظیفه مرد نیست خرج زن بده

آره ولی نصف اموال مرد مال زنشه و زن وظیفه خونه داری و بچه داری نداره مرد هم انجام میده اینارو و اینکع اون زن هم دولت بهش خونه میده هم کار و گارسونی کنه خرجش درمیاد میتونع با حقوق یه ساعت کار اون یع کیلو گوشتی که مردم ما نمیتونن بخرن بخرع

من چندین سال کار میکنم و درامد دارم ولی هر زمان شخصی برای رابطه نزدیکم شد و زیاد از حقوقم پرسید و خواست حساب کتاب کنه واقعا خورد تو ذوقم! بله مرد تامین کننده باید باشه نه اینکه دنگ بگیره برای من قابل هضم نیست. خب اگر قرار من در هزینه ها مساوات رعایت کنم چرا ازدواج کنم؟ خونه پدرم هست پول خودم کامل برای خودمه هیچ مسئولیتی ندارم نازمم میکشن.  بنظرم ازدواج برای خانم های مستقل خیلی سخت تر از خانم های بیکار چون اونا تکلیف مشخص دارن ولی به ماها مثل بانک نگاه میکنن. نمیگم پول خانم برای خودش بزاره تو جیبش عشق و حال کنه ولی میتونه برای خرید خونه ماشین و.. چیزهای مهم زندگیم در کنار مرد باشه نه برای برای پول رستوران ٫ گوشت و مرغ ! 

من واقعا نمیتونم با این مسئله کنار بیام و برای همین دیگه به ازدواج فکر نمیکنم. 

رومانتیکش نکن دیگه ...اکثر خانومای شاغل اطراف من هم کار بیرونو به عهده دارن هم کارای خونه بشور بساب ...

اون قسمت دوم که گفتی درسته نمیشه زندگی مشترک(هم کار خونه هم بیرون و هم اون شرایط خاص انجام دادن که این مورد قبول نیست این به نوعی ظلمه)/این صحبت من بر مبنای درک متقابل بود اما خب اینا رو در خانواده ها و در جامعه باید یاد بدن که اصلا چطوری زندگی کنیم اما خب تلاشی نیست که متاسفانه تو این موضوع

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
موافقم والا،بری تو زندگی بشوری بسابی بزایی خودتم خرج خودتو بدی خب اون مرد دقیقا برای چی اومده تو زند ...

اکثرا هم زن معلم می‌خوان چون هم حقوق داره هم ساعت ۲ میاد خونه به نوکر حمالیش واسه اقایی میرسه تابستون ها هم دربست در اختیارشه

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

دوستان شبتون به خیرایشالله همه زندگی ها خوب و خوش باشه و همه اونجوری که‌میخوان زندگی کنن.پرنسس علی ه ...

تموم نمیشن اتفاقا بیشترم میشن،فکر کن یه زن ازدواج کنه مهریع هم نخواد ملکه زیبایی هم باشه هروقت مرد خواست رابطع داشته باشه بعد بدنشو بفنا بده تیکه تیکه کنه بچشونو بدنیا بیاره تنهاییم بزرگش کنه خرج خودشم بده خب اون مرد بخاطر چی وجود داره اصلا بخاطر چیز وسط پاش؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فقط زن های عقده ای عشق فمنیست و ریاست میرن بال و پر میدن به مردای واقعا بی عرضه ای که دم از کار کردن ...

الان پسرا همشون همینن همون اول ازت میپرسن ببینن تو زندگی خرج خودتو درمیاری یا باید خرجت کنن خیلیم وقیحن میگن وظیفه نداریم خرج کنیم شما متوقعین زنای خارجی صدتای شما خوشگلن خرجمونم میدن یعنی ترویج هم میکنن تو اینستا که دختر ایرانی نگیرین خارجی بگیرین خرجتونو میده

آره ولی نصف اموال مرد مال زنشه و زن وظیفه خونه داری و بچه داری نداره مرد هم انجام میده اینارو و اینک ...

خوب عزیزم قانون نصف اموال اینجوری هست که بعد از طلاق اموال نصف میشود و شامل اموالی میشود که بعد از عقد بدست اوردن یعنی اگر مرد قبل از عقد یه کارخونه داشته باشه اون کارخونه به حساب نمیاد .بعد از عقد هم که هر دو با هم کار کردن زندگیشون ساختن همه چیز نصف نصف بوده پس منصفانه هست و در ایران مرد یکساعت عقد کرده و به فرض ۱۰۰ سکه مهریه داره و زن میتونه بدون هیچ تلاشی ۱۰ میلیارد مرد بزنه جیب بره حالا کدوم ظلم به مرد هست؟

اکثرا هم زن معلم می‌خوان چون هم حقوق داره هم ساعت ۲ میاد خونه به نوکر حمالیش واسه اقایی میرسه تابستو ...

آره همینجا معلما تاپیک میزنن خواستگار زیاد داریم😄پسرا حتما خیلی وضع مالیشون خرابه چشمشون به ۱۵ تومن حقوقه یه دختره

آره ولی نصف اموال مرد مال زنشه و زن وظیفه خونه داری و بچه داری نداره مرد هم انجام میده اینارو و اینک ...

کی گفته وظیفه نگهداری بچه نداره پس بچه رو عمه من نگه میداره هر دو کمک میکنن بچه رو نگه میدارن ولی مطمعنن بیشتر وظیفه اونجا هم روی دوش زن

خوب عزیزم قانون نصف اموال اینجوری هست که بعد از طلاق اموال نصف میشود و شامل اموالی میشود که بعد از ع ...

تو جامعه اونا زنیکه جدا شده یا روابط آزاد داشته ارزشش کم نمیشه اما اینجا زن جدا بشه ازدواج مجددش اصلاااا راحت نیست و زندگیش یجورایی خراب میشه هیچ پولی هم این آسیب رو جبران نمیکنه مخصوصا اگه بچه داشته باشن،اون زن باید درحدیکع آواره کوچه خیابون نشه مهر کنه