2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری به کسایی که زنی میخوان که خرج خودشو دربیاره بله میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 118 پست
تو جامعه اونا زنیکه جدا شده یا روابط آزاد داشته ارزشش کم نمیشه اما اینجا زن جدا بشه ازدواج مجددش اصل ...

چه ربطی داشت،😂😂عزیزم چون اینجا قانون اسلامی هست و مهریه در قران اومده و ما مسلمان هستیم ازدواجمون اینجوری هست .نفقه و مهریه جز قانون اسلام و مسلمانان و حکومت های اسلامی است.اما اونجا قانونشون قانون دیگه است 

کی گفته وظیفه نگهداری بچه نداره پس بچه رو عمه من نگه میداره هر دو کمک میکنن بچه رو نگه میدارن ولی مط ...

دوتایی با هم نگه میدارن نه اینکه زن تنهایی تا صبح بالا سر بچه بیدار باشه شوهرش خواب هفت پادشاه ببینه بعدش غر بزنه باهام رابطع نداری بچع نگه میداری نیازم برطرف نمیکنی،و زن بره کار کنه برگرده غذاشم آماده کنه حتی شوهرش لباسای خودشم بلد نباشه بندازه لباسشویی و اتو کنه،بچه گریه کنه داد بزنه ساکتش کن خستممممم ولی بلند نشه بچه ای که خودش درستش کرده رو ساکت کنه،مردای ایرانی اینن عزیزم ولی اونا آشپزی میکنن با هم خونه تمیز میکنن بچه رو هم شراکتی نگه میدارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داشت،😂😂عزیزم چون اینجا قانون اسلامی هست و مهریه در قران اومده و ما مسلمان هستیم ازدواجمون ...

خب اگه بتونیم از همه نظر دقیقا همه چیمون مثل اونا بشه زن مهریه دیگه برای چشه،اونا خونه که میدن کار هم بکنی درآمدت قشنگ یه زندگی راحت برات میسازه که مایحتاجت تامینه به هیچ مردی هم نیاز نیست هرچند وقت یبار مثل همونا با یکی زندگی میکنیم و بعد چندسال اوکی نبودیم ولش میکنیم بی دردسر،بهشته که

مردی ک بخواد جلوی منو بگیره سر غیرت مسخرش نزاره پیشرفت کنم و تو جامعه حضور فعال داشته باشم ک خودش پو ...

یه عده بی هدف که به هیچ جایی تو زندگیشون نرسیدن و جیره خور شوهراشونن از حسادت دارن زنای مستقل رو میبرن زیر سوال

من که به کتفم نیست کامنتاشون🦦

دوتایی با هم نگه میدارن نه اینکه زن تنهایی تا صبح بالا سر بچه بیدار باشه شوهرش خواب هفت پادشاه ببینه ...

وقتی مرد تنهایی باید بره بیرون جون بکنه خرج خونه بیاره چی ؟! در ضمن همه مردها شبیه هم نیستن و داخل زندگی هر کس قانون خودش داره.ما داریم از قانون میگیم که برای همه یکی است شمل الان میتونی بری شکایت کنی بگی شوهر من خرج منو نمیده ولی یه زن در اروپا نمیتونه همچین کاری کنه چون وظیفه مرد نیست  تو میتونی کار کنی ولی پولت برای خودت نگهداری و خرج خونه ات نکنی ولی یه زن در اروپا وظیفه اش هست پولی که کار میکنه رو خرج بچه و زندگیش بکنه 

حالا دیگه زندگی شخصیشون چه جوری هست بستگی به توافق خودشون داره

خب اگه بتونیم از همه نظر دقیقا همه چیمون مثل اونا بشه زن مهریه دیگه برای چشه،اونا خونه که میدن کار ه ...

فکر کنم داخل رویا زندگی میکنی فکر میکنی اونجا بهشته همه چیز هم فراهم ،😂😂😂😂هر جا باید باشی تا بفهمی چه خبره هیچ چیز به هیچ کس مفت نمیدن حالا هر جای دنیا میخوای باش شب خوش عزیزم

وقتی مرد تنهایی باید بره بیرون جون بکنه خرج خونه بیاره چی ؟! در ضمن همه مردها شبیه هم نیستن و داخل ز ...

پولو خرج خودشون میکنن نه خرج مرد،دونگ خودتو میدی ولی عوضش کلفت ۲۴ ساعته نیستی و مادرشوهر و خواهر شوهر یه ایل نمیکوبن تو سرت آزارت بدن منتم سرت بذارن وظیفه بچه دار شدن هم نداری حق نداره مجبورت کنه اینجا مخالفت کنی و نزایی طلاقت میدن درضمن شوهرت کوچکترین بدرفتاری کنه گزارش بدی از هزارمتریت نمیتونه رد شه خونه جدا بهت میدن عزیزم من از رو هوا نمیگم پارتنر خودم اروپا زندگی میکرد میدونم چجوریه،شما یا پسری یا نمیدونی تو خارج مرد کمترین حق و حقوق رو داره نسبت به حیوانات خانگی و زنها و بچه ها 

پولو خرج خودشون میکنن نه خرج مرد،دونگ خودتو میدی ولی عوضش کلفت ۲۴ ساعته نیستی و مادرشوهر و خواهر شوه ...

ولش کن بابا هر چی درباره اروپا میگه دروغه و خودشم میدونه

این احمق تا حالا پاش رو از دهاتشون بیرون نذاشته اومده گو/ه خوری زنهای اروپا رو میکنه شک نکن از این مردای زن نماست

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اکثرا هم زن معلم می‌خوان چون هم حقوق داره هم ساعت ۲ میاد خونه به نوکر حمالیش واسه اقایی میرسه تابستو ...

برای گرفتن وام هم که راحتن! چون قشنگ بچشم یه ضامن هی و حاضر نگامیکنن متاسفانه!

همسرم من انتظار درآمد ازم نداشت اما خودم از خودم انتظار دارم 

دیدگاه شما همه گیر نیست چون به نظر شما مرد باید پول دربیاره زن کار خونه انجام بده، به نظر من زندگی کاملا مشترکه و هرکی توو هر کاری بهتره باید اون رو انجام بده فارغ از اینکه مرده یا زن

مرد هم فقط برای پول درآوردن نیست ولی خب اگر کسی شوهر میکنه که خرجیش رو شوهرش بده، بله طبیعتا نباید به کسی ازدواج کنه که انتظار درآمد از زنش داره 

چون یه چیزی هست به اسم تفکر ایرانی که اگه ۴۰ سالت بشه شوهر نکرده باشی حس میکنند ناقص و بدبختی حتی اگر پول زیاد هم داشته باشی مردم پس میزنن ک طرد میکنند و روانیت میکنند

بودن یه مترسک بی فایده تو زندگیت اینقدر بهت آرامش و اعتبار میده که حاضری فقط یه شوهر گاوی باشه خودت خرج خودتو بدی ولی تنهای تنها نمونی

همه هزارتا خواستگار پولدار و دست و دلباز ندارن بعضیا مجبورن بین همون نخاله ها انتخاب کنند شرط میبندم خودت هنوز مجردی نمیدونی چه خبره شعار میدی چند سال دیگه شوهر خودت رو ببینیم خیلی می‌خندیم زیاد قضاوت نکن به بقیه هم نگو احمق 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست