رومانتیکش نکن دیگه ...اکثر خانومای شاغل اطراف من هم کار بیرونو به عهده دارن هم کارای خونه بشور بساب ...
من عقلانی صحبت میکنم چه کسی رمانتیک کرد؟؟ اون مباحث که مطرح کردی توضیح جداگانه دارد و نظرات شخصیم مشخصه که من اصلا اشاره ای به اونها نکردم در نگاه کلی کامنت گذاشتم حالا اگر یکی شوهرش رفتار معقولانه ای در قبال زندگی مشترک ندارد اون مشکل اون خانوادس نه مشکل کل جامعه من قبول دارم فقط نمیتونم درصدی بگم که چقدر در جامعه ما اصلا در بحث زندگی درست موفق یا ناموفق هستند اما به نظرم به سمت ناموفق بودن خیلی بالاست
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جوری میگی انگار ادم نیستن،😂😂بابا اونها هم خانواده شوهر دارن بچه بزرگ میکنن دعوا میکنن غذا درست ...
چرا دارن، ولی زندگیشون زمین تا آسمون با ما فرق داره.زندایی من از داییم وقتی تو نروژ جدا شد ۵۰ درصد اموالشون رو گرفت،اینجا یه مهریه س که خودت بهتر خبر داری از روند وصولش...زنداییم تو خونه ش یکی ظرف نشست،بچهرو اگر شیر میداد منت سر داییم بود که دارم به بچهت شیر میدم،۴ ماهگی بچه رو گذاشتن مهد کودک،ته ش هم گفت منمیخوام جدا شم،از داییم جدا شد با دوست پسرش داره زندگیمیکنهطهفته ای یبار همبه خاطر پسرشون همدیگه رو میبینن.ربطی به غیرت و...نداره، اکثرا اونا خیلی تو روابط سردن.یا دوستم میگه من آشپزی نمیکنم،شوهرمغذا میذاره و من خرید میکنمو سگامون رو میبرمپارک...اصلا با اینجا زمینتا آسمون فرق داره.که وقتی ساعت ۶ میرسی خونه داری شام و ناهار فردا رو آماده میکنی،همزمان داری لباسا رو میشوری،خونهرو جارو میزنی شوهرت میگیره میخوابه میگه یه چایی همبده بهم،مادرش همزنگمیزنه منت بارت میکنه کهبه بچه ش نمیرسی و همه ش سرکاری...منمیگم،از درآمد داشتن خانوما حمایت و دفاع میکنم ولی شوهر باید تامین کننده باشه
نه بابا چه فراگیری ،دوتا زن عموهای من از سی سال پیش تا حالا دارن خرج خودشون و شوهر و بچه میدن،عموهام کارهای خونه می کنن حتی آشپزی .زناشون درس خونده و شغل مهم دارن .هر دو طرف راضی اخلاقشون با هم دیگه هم عالی .ولی مثلا شوهر من راضی نمیشه من حتی داخل خونه به شغلی داشته باشم من راضیم اونم راضی .مهم توافق طرفینه
موافقم والا،بری تو زندگی بشوری بسابی بزایی خودتم خرج خودتو بدی خب اون مرد دقیقا برای چی اومده تو زندگیت؟که حاملت کنه؟بنظرم زن درآمد خودشو داشتع باشه خوبه و برای مایحتاجش دست دراز نکنه ولی مرد هم باید خرجش کنه نه اینکه ازش پول هم بگیره،دقیقا هم مردایی که نمیخوان خرج کنن سراغ زن مستقل میرن کسیکه خودش داراست براش فرقی نمیکنه اون زن پول دربیاره یا نیاره
قبلا نون درآوردن سخت تر از الان بود الان کلی مشاغل هست زندگی همون مشترکه اگر هر کس وظیفه فطرتی خودش ...
ببین زندگی مشترکه یعنی هر کدام قدمی بردارند برای رفاه دو نفر محسوب میشه حالا ممکنه یکی فقط شوهر کار کنه و زنش مسیولیت خانه رو به عهده بگیرد خیلی هم عالی یا هر دو کار کنند اینها به نظر به درک آدم ها بستگی دارد مثلا کسیکه زنشم کار میکنه شوهرش این موضوع رو ببینه و رفتاری کنه که اون زن حس خوبی داشته باشه خیلی جاها لازم باشه مرد خیلی بیشتر تو خونه کمک کنه به عنوان مثال یا با گفتار رفتار و... انرژی بیشتری بهش بده تا سرد نشه اینجا حتما نباید به صورت مساوی تقسیم بشه خود آدم ها بفهمند
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
دقیقااا همین انگ ها رو میزنن و منم واقعا تحت فشار قرار می گیرم ینی وقتی میگی بیرون کار نمی کنم شروع ...
بهشون رو نده . اینارو ول کنی مجبورت میکنن به گاو مقدس توی هند تعظیم کنی تا لطمه ای به عقاید فمنیستی مثلا آزادی خواهی شون نخوره تا باز بتونن تو قدرت باشنپول دارن و برینن به ادم . مقتدر باهاشون برخورد کن و انگار که اصلا اینارو نبینی و وجود ندارن بزار بسوزند. یادت باشه اینا تنشه ی توجه ان میخوان به هر نحوی توجه بگیرن ازت ، حتی شده باهات دعوا کنن تا بگن ما دلسوز ایم ، حیات این جماعت تو دیده شدنهست . اینارو انقدر نبین نبین و نزار دخالت کنن به خدا و اهل بیت پناه ببر بلکه گم شن ولی بدون این یه جنگ دائمی هست خودتو قوی کن . اینا واقعا سلامت روان ندارن اما تورو متهم میکنن به افسردگی تا دخالت کنن تا تو حمال باشی پول بیاری چرخ اینا بچرخه . چرخ شهرت و قدرت و اعتبار
در حکومت های اسلامی مثل ایران عربستان قطر پاکستان سودان افغانستان کویت نفقه با مرد در کشورهای دیگر چ ...
تو تمام کشور های اروپایی و امریکا و کانادا child alimony دارن که خیلی بهتر از نفقه است چون علاوه بر اون نیمی از اموال مرد هست که میدن و مبلغش هم به درخواست زن تعیین میشه که مرد باید هرماه پرداخت کنه ولی متاسفه عقل ناقص شما توانایی فهم این موضوع رو نداره